Με Μανωλά μέχρι το τέλος η ΑΕΚ

Με Μανωλά μέχρι το τέλος η ΑΕΚ

Κατηγορία

christos.papad…
Τετάρτη 20/04/2016 – 16:09

Με Μανωλά μέχρι το τέλος η ΑΕΚ

Ύστερα από το «διαζύγιο» της ΑΕΚ με τον Γκουστάβο Πογιέτ είχε γίνει γνωστό προπονητής του συλλόγου θα αναλάμβανε μέχρι το τέλος της σεζόν ο Στέλιος Μανωλάς, κάτι το οποίο ανακοίνωσε και επίσημα η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την απομάκρυνση του Γουστάβο Πογιέτ, την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μέχρι το τέλος της σεζόν αναλαμβάνει ο Στέλιος Μανωλάς».

Μανωλάς: «Ότι κι αν συμβεί στο τέλος της σεζόν θα φύγω»

Ο Στέλιος Μανωλάς ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ μετά την απομάκρυνση του Γκουστάβο Πογιέτ, ωστόσο σε συνάντηση που φαίνεται πως είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη του εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την συγκεκριμένη θέση στο τέλος της χρονιάς, ότι κι αν γίνει.

Παρ’ όλα αυτά στη συζήτηση των δύο ανδρών ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως δέχεται να κάτσει στον πάγκο της «Ένωσης» για να την βοηθήσει να φτάσει στην πρώτη θέση των πλέι οφ, αλλά και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Να τονιστεί πως ο Μανωλάς είχε καθίσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο και μετά την απόλυση του Τραϊανού Δέλλα, όμως και τότε είχε κάνει γνωστό πως κάτι τέτοιο θα γινόταν μέχρι να βρεθεί νέος τεχνικός.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...