Με βασικό τον Μιραλάς κόντρα στον Πλατανιά

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Περισσότεροι από 2.000 οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν τον Κέβιν Μιραλάς το βράδυ της Κυριακής στο «Ελ. Βενιζέλος» και το μεσημέρι της Τετάρτης (15:00) θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν να αγωνίζεται ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα. Σύμφωνα με τη δοκιμή που έκανε ο Όσκαρ Γκαρθία, στη προπόνηση της Τρίτης, ο Βέλγος αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα στο ματς με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδας.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι δοκιμές έκανε ο 44χρονος προπονητής στη προπόνηση της Τρίτης και πως σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό στο πρώτο του ματς στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά.

Κάτω από τα δοκάρια θα έχει τον Χουτεσιώτη και στο δεξί άκρο της άμυνας τον Ελαμπντελαουί με τον Χατζισαφί να παίζει αριστερά. Ο Ιρανός αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα. Φαβορί για το κέντρο της άμυνας είναι οι Νικολάου, Σισέ σύμφωνα με όσα έδειξε στη προπόνηση ο Γκαρθία.

Όσον αφορά στα χαφ στη δοκιμή είχε τον Ζιλέ με τον Μαρτίνς μαζί. Και το ενδιαφέρον εστιάζεται στο πως θα χρησιμοποιήσει τον Μιραλάς και που θα τον δούμε το μεσημέρι της Τετάρτης. Στο δίτερμα που έκανε ο Γκαρθία είχε τον 30χρονο άσο πίσω από τον επιθετικό. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Τζούρτζεβιτς και πίσω του ο Κέβιν. Στα άκρα ήταν ο Ανδρούτσος στη μία πλευρά και ο Σεμπά από την άλλη.

Πάντως, αυτό που προκύπτει από τη προπόνηση της Τρίτης είναι ότι ο Όσκαρ Γκαρθία θα βάλει βασικό τον Κέβιν Μιραλάς. Το πιθανότερο είναι να τον δούμε σε έναν ρόλο πίσω από τον «Τζούκα» ή και να κινείται πιο κοντά του.

gavros.g



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...