Με επιτυχία ο αγώνας ανθρωπιάς μεταξύ των βετεράνων του Αστέρα Ιτέας – Ολυμπιακού.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ανθρωπιάς μεταξύ παλαιμάχων Ολυμπιακού και Αστέρας Ιτέας.Οι Βετεράνοι του τοπικού Αστέρα και οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού ένωσαν τις δυνάμεις τους και χάρισαν στον κόσμο μεγάλες στιγμές, αναμνήσεις, γκολ, θέαμα και φυσικά, ελπίδα. Τα έσοδα, τα οποία αν κρίνουμε από την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες πρέπει να ήταν μεγάλα, διατέθηκαν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”.  Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο για να δει τα μεγάλα ονόματα  που κοσμούσαν τους αγωνιστικούς χώρους.

 

20150420_131613.jpg

Μαζί στην αποστολή οι Πέτρος Καραβίτης, Βαγγέλης Καλογερόπουλος, Άρης Σταμάτης, Παναγιώτης Κελεσίδης, Ανδρέας Μπονόβας και Γιάννης Λάλας.

20150420_140919.jpg

Μέσα στις πολλές αναμνήσεις, δεν μπορούσε να λείπει και το όνομα του Θρυλικού “Νουρέγιεφ” της μπάλας. Στην φωτογραφία, ο Παναγιώτης Κελεσίδης τηλεφωνεί επιτόπου στον Βασίλη Χατζηπαναγή και του μεταφέρει τις ευχές και τους χαιρετισμούς των Βετεράνων.

Η αποστολή έτυχε απίστευτης υποδοχής από τους κατοίκους της Ιτέας με χειροκροτήματα και επεφημίες, ενώ δεν έλειψαν οι όμορφες συναντήσεις.

18.jpg

17.jpg

Στις φωτογραφίες ο Παλαίμαχος Διεθνής άσσος, Αλέκος Ιορδάνου με τον Γ.Γ. βετεράνων, κ. Αντώνη Γλύκα, τον προπονητή της ομάδας, Αντώνη Τζανετουλάκο και τον “κέρβερο” Παναγιώτη Κελεσίδη.

19.jpg

Περίμεναν αυτό το παιχνίδι με κάθε επισημότητα και οι Βετεράνοι του Αστέρα Ιτέας. Στην φανέλα τους υπήρχαν τα σήματα και των δύο ομάδων, καθώς και η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Όπως πάντα, η “δαιμόνια” κάμερα, τρύπωσε στα αποδυτήρια και άκουσε τις εντολές του κόουτς Αντώνη Τζανετουλάκου, μαζί με την αρχική ενδεκάδα.

Ύστερα από αυτά, η ομάδα βγήκε για το καθιερωμένο ζέσταμα.

1.jpg

Εντυπωσιακή η παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες και ακόμα πιο εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν τα παιδιά από την Ιτέα! Στην φωτογραφία ο Κελεσίδης μπροστά στο πανό και πίσω οι φίλαθλοι της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί, και τους αξίζουν πολλά μπράβο, πως γνώριζαν πολύ καλά ποιούς είχαν πάει να δουν στο γήπεδο και τους υποδέχθηκαν όπως ακριβώς αρμόζει στους ανθρώπους που έκαναν τον Ολυμπιακό Θρύλο.

2.jpg

Η ομάδα έτοιμη για την είσοδο!

Η ομάδα παρατεταγμένη

alt

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε τον χαιρετισμό του Γ.Γ. Βετεράνων του Ολυμπιακού κ. Αντώνη Γλύκα, καθώς και την παρουσίαση της αποστολής.

Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού βράβευσαν με το Χρυσό Κύπελλο των Βετεράνων τους αντίστοιχους του Αστέρα Ιτέας. Από την πλευρά τους οι Βετεράνοι του Αστέρα δια στόματος Προέδρου, κ. Χρήστου Γερεντέ, ευχαρίστησαν εκείνους του Ολυμπιακού και ειδικότερα τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον Γ.Γ. των Βετεράνων, κ. Αντώνη Γλύκα για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα τους. Η βοήθεια όπως τόνισε ήταν πολύτιμη. Να σημειωθεί πως οι Βετεράνοι του Αστέρα Ιτέας τίμησαν και τους Βετεράνους του Ολυμπιακού αλλά και τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε.

5.jpg

4.jpg

Οι Βετεράνοι του Αστέρα τίμησαν και την μνήμη ενός ανθρώπου, που όπως μάθαμε έδωσε πραγματικά και την ψυχή του για τον Σύλλογο. Για αυτό το λόγο τιμήθηκε ο Θανάσης Νοικοκυράκης και την τιμητική διάκριση παρέλαβε η σύζυγος του. Από την πλευρά τους οι βετεράνοι του Ολυμπιακού ευχήθηκαν πολύ σύντομα να δούμε τον Αστέρα και σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

6.jpg

7.jpg

Μετά τις βραβεύσεις, είχε έρθει πια η ώρα για… μπάλα!

8.jpg

Να επισημανθεί ότι οι κερκίδες του γηπέδου ήταν γεμάτες και για αυτό το λόγο, πολύς κόσμος είχε καθήσει στους γύρο λόφους για να παρακολουθήσει το παιχνίδι! Σκηνές βγαλμένες από ρομαντικές εποχές δεκαετίας 60!

9.jpg

Για κρύο είχαμε προετοιμαστεί, αλλά εκτός από την ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων του Αστέρα Ιτέας, μας περίμενε και ένας ζεστός ήλιος. Στην προσπάθεια αναζήτησης λίγης σκιάς, Καραβίτης και Κουμαριάς επινοούν δικές τους πατέντες!

Το πρώτο ευτράπελο δεν άργησε να έρθει όταν στο τρίτο λεπτό ο Κελεσίδης έκανε να βγει αλλαγή, μπερδεύοντας το χειροκρότημα από την κερκίδα που προοριζόταν για τον τερματοφύλακα των Βετεράνων του Αστέρα! Φυσικά δεν αντικαταστάθηκε, ενώ άκουσε και τα πειράγματα του Γιάννη Γκαϊτατζή από τον πάγκο, αφού προσφέρθηκε να του δώσει μια καρέκλα να αράξει στο τέρμα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Βετεράνοι μας κέρδισαν με 0-5, χάρη σε τέρματα που πέτυχαν ο Γιάννης Σιδέρης, ο Ανδρέας Μπονόβας, ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα (MVP), ο Κώστας Κουμαριάς και ο Σίνισα Γκόγκιτς.

10.jpg

Στο ημίχρονο χοροί και μουσική, με το παραδοσιακό μαντήλι να έχει αντικατασταθεί από το κασκώλ του Ολυμπιακού!

11.jpg

Ο Αντώνης Γλύκας αναζητεί την επόμενη διορθωτική κίνηση για να “ξεκολλήσει” το σκορ από το 0-3 του ημιχρόνου.

Η λήξη του αγώνα “στενοχώρησε” τους φιλάθλους που σίγουρα, αν τους έλεγε κανείς ότι θα παίζονταν ακόμα 40 λεπτά αγώνα δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να παραμείνουν στις θέσεις τους! Παρόλα αυτά, πολλοί από αυτούς πέρασαν προς την πλευρά των αποδυτηρίων και πήραν αυτόγραφα από τους αγαπημένους τους παίκτες. Αντικείμενο λατρείας για τους νεώτερους, ο Λουτσιάνο, που φυσικά, δεν χάλασε το χατήρι σε κανέναν!

Δείτε τις δηλώσεις του Γ.Γ. κ. Αντώνη Γλύκα στο τοπικό κανάλι μετά το τέλος του αγώνα:

12.jpg

Ο Λουτσι εδώ φωτογραφίζεται

13.jpg

Αργότερα στο ξενοδοχείο Τrocadero παρατέθηκε δείπνο προς τιμήν των Βετεράνων.

14.jpg

Στο τέλος της βραδιάς, όπως συνηθίζεται, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού παρέδωσαν το υπογεγραμμένο λάβαρο της ομάδας στους αντίστοιχους του Αστέρα Ιτέας, χωρίς βέβαια να παραλείψουν να υποσχεθούν ότι το ραντεβού των δύο ομάδων θα ανανεωθεί, αυτή τη φορά στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

15.jpg

http://thanospeppas.pblogs.gr/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...