Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιόρτασε ο δήμος Αγρινίου τα Θεοφάνεια (photos – video)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια γιόρτασε ο δήμος Αγρινίου τα Θεοφάνεια.
Το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Μέγας Αγιασμός στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου (νέο), , παρουσία του δημάρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου, των Αντιδημάρχων Ν. Καζαντζή, Χ. Γκούντα., του προέδρου του Δ.Σ, Κωνσταντίνου Ρόκου, του Αντιπεριφερειάρχη Ν. Υφαντή, του βουλευτή Γιώργου Βαρεμένου, της πολιτευτή Γεωργίας Μπόκα, δημοτικών συμβούλων, αστυνομικών Αρχών και πλήθους πιστών .
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας σχηματίστηκε λιτανευτική πομπή, με κατεύθυνση τη δεξαμενή του Παλαιού Αγίου Χριστοφόρου, όπου έγινε ο Αγιασμός Υδάτων και η Κατάδυση Τιμίου Σταυρού.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου ευχήθηκε χρόνια πολλά και το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. «Ο Αγιασμός των Υδάτων δίνει ελπίδα και δύναμη να ξεπεράσουμε τα προβλήματα τα οποία δεν είναι ανυπέρβλητα . Χρειάζεται δουλειά και προσπάθεια από όλους και αυτός θα πρέπει να είναι ο κοινός στόχος».
Με κάθε επισημότητα εορτάστηκαν επίσης τα Άγια Θεοφάνεια και στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες του Δήμου Αγρινίου: στην τεχνητή Λίμνη Στράτου ,στη παραλία Αγίου Γεωργίου (Δημ. Τουριστικό Περίπτερο) στο Καινούργιο, στη θέση Αμπάρια στο Παναιτώλιο, στη θέση Δογρή, στη θέση Βουζά Ματαράγκας, στη θέση Μούρτος και στη γέφυρα Επισκοπής στον Ψηλόβραχο.

http://www.aerasnews.gr/

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAf9



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...