Με ισοπαλία έκλεισε τη χρονιά η ΑΕΜ

 

ΑΕΜ 1

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 1

 

Με ισοπαλία 1-1 έκλεισε την φετινή χρόνια απέναντι στο Καραϊσκάκη η ΑΕ Μεσολογγίου, που την επομένη χρόνια μετά μέχρι τώρα δεδομένα θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Οι δυο ομάδες θα μπορούσαμε να πούμε ότι είχαν από ένα ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Γιώργου Πετσίνη είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 29΄, όμορφη εναλλαγή της μπάλας από Ντζιμάνη – Καβαλλάρη με τελικό αποδέκτη μέσα δεξιά στην μεγάλη περιοχή τον Μιχαλόπουλο που με πλασέ θα κάνει το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο καλύτερα μπήκαν οι φιλοξενούμενοι, στο 65΄ στο παιχνίδι θα περάσουν και οι Μπαλάφας και Χούσος δίνοντας φρεσκάδα στο κέντρο και στο χώρο της επίθεσης, στο 69΄ θα έρθει και η ισοφάριση για την ομάδα της Άρτας, σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει σε σώματα αμυντικών και να καταλήγει στον Γραβάνη που με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή θα κάνει το 1-1.

Και οι δυο ομάδες θα χάσουν εκατέρωθεν ευκαιρίες ώστε να πάρουν το παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να έχουν και δοκάρι σε κεφάλια του Γεωργόπουλου στο 92΄.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

25΄τετ τα τετ με τον Μαργαρίτη για το Καραϊσκάκη με τον Ζέρβα να διώχνει σε κόρνερ.

29΄γκοοολ για την ΑΕΜ, όμορφη εναλλαγή της μπάλας από Ντζιμάνη – Καβαλλάρη με τελικό αποδέκτη μέσα δεξιά στην μεγάλη περιοχή τον Μιχαλόπουλο που με πλασέ θα κάνει το 1-0.

61΄μεγαλη ευκαιρία για την ΑΕΜ, ο Νούλας θα κλέψει την μπάλα, πάσα δεξιά στον Καβαλλάρη σουτ του τελευταίου με την μπάλα να γλείφει το οριζόντιο δοκάρι.

69΄γκολ για το Καραϊσκάκη, σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει σε σώματα αμυντικών και να καταλήγει στον Γραβάνη που με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή θα κάνει το 1-1.

92΄μεγαλη ευκαιρία για τους Αρτινούς, σέντρα από αριστερά που Χούσου κεφάλια στην καρδιά της άμυνας του Γεωργόπουλου με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Πετσίνης – Χρήστου) Ζέρβας, Διαμαντόπουλος, Θεοδωρίδης, Καβαλλάρης (76΄Αποστολόπουλος), Λίτσος, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (50΄Νούλας), Αρώνης (66΄Φιλάι), Ζαχαράκης, Ντζιμάνης, Μεταξούλης.

ΑΕ Καραϊσκάκη: Ραχιώτης, Χήρας, Κακαβάς, Κίτσος (71΄Παπανίκου), Πέτσας, Κόλλινς, Νταλάκας (65΄Χούσος), Μαργαρίτης, Παγώνης (65΄Μπαλάφας), Γεωργόπουλος, Γραβάνης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...