Με νέα σύνθεση η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. Σε εξέλιξη το σεμινάριο διαιτησίας στο Emileon.

Με νέα σύνθεση η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. Σε εξέλιξη το σεμινάριο διαιτησίας στο Emileon.

Οι κ.κ. Στυλιαράς – Κωνσταντίνου – Ταπρατζής

Με ολοκαίνουργια -κατά τα 2/3- σύνθεση θα πορευθεί η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, η νέα Επιτροπή Διαιτησίας αποτελείται από τους:…
ΠρόεδροςΤΑΠΡΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αναπλ. ΠρόεδροςΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Μέλος: ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ.

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό τα νέα πρόσωπα είναι δύο:
– ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΠΡΑΤΖΗΣ, που θα είναι ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας και σύμφωνα με τις αρμοδιότητες που του καταχωρήθηκαν, αναλαμβάνει το δύσκολο και απαιτητικό έργο της εκπαίδευσης.
– ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ, που πριν από ένα περίπου μόλις  μήνα αποχώρησε από την ενεργό δράση και θα διαχειριστεί τις Ακαδημίες διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

Στην θέση του παραμένει ο ΓΙΩΡΓΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ -για 3η συνεχή χρονιά- που αναβαθμίστηκε όμως σε αναπληρωτή πρόεδρο και θα έχει την αποκλειστική ευθύνη των ορισμών διαιτητών/βοηθών διαιτητών/παρατηρητών διαιτησίας σε όλα τα πρωταθλήματα και τα φιλικά της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.
Πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως  νευραλγικό κομμάτι του τοπικού ποδοσφαίρου που ο νέος αναπληρωτής πρόεδρος έχει αποδείξει ότι μπορεί να το υπηρετήσει.

Παρελθόν από την Επιτροπή Διαιτησίας αποτελούν οι ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ.

Ο κ. Νικολέτας μετά από τέσσερα επιτυχημένα χρόνια αποχωρεί από την θέση του προέδρου, καθώς άλλαξε στο Σύστημα Διαιτησίας Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ ο κανονισμός και σύμφωνα με τον καινούργιο, στο άρθρο 8 αναφέρεται ότι στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων διορίζεται τριμελής επιτροπή διαιτησίας που αποτελείται από έναν Πρόεδρο, έναν Αναπληρωτή Πρόεδρο και ένα Μέλος, όλοι τους πρώην Διαιτητές.

Ο κ. Καψάλης μετά από 9 χρόνια στην Επιτροπή και έχοντας επιδείξει σπουδαίο έργο, αποχώρησε οικειοθελώς λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και έλλειψης χρόνου που ο ίδιος θα επιθυμούσε να αφιερώνει για την ομαλή λειτουργία της Επιτροπής, όπως ο ίδιος τόνισε σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες.

Στιγμιότυπο  από την 1η ημέρα του σεμιναρίου

Στο μεταξύ, ξεκίνησε την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018, το ετήσιο σεμινάριο προετοιμασίας των Αιτωλοακαρνάνων διαιτητών, στις εγκαταστάσεις του πολυχώρου Emileon, στο Δοκίμι Αγρινίου.

Η πρώτη ημέρα του σεμιναρίου  κύλησε ομαλά στην παρθενική εμφάνιση της νέας Επιτροπής Διαιτησίας.
Αρχικά, απηύθυναν τους καθιερωμένους από βήματος χαιρετισμούς ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Τάκης) ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, οι πρώην πρόεδροι της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ.κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΑΚΗΣ και ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΟΒΙΤΣΑΣ, ο απερχόμενος πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ, ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΣΣΗΣ και τα πρώην μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας κ.κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΚΑΨΑΛΗΣ και ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο κ. Παπαχρήστος συνοδευόταν από τους συνεργάτες του κ. Αθ. Λαυράνο (Γεν. Γραμματέας) και κ. Χρήστο Παπαχαραλάμπους (Γ’ Αντιπρόεδρος).

Εν συνεχεία πρώτος ομιλητής ήταν ο κ. Ταπρατζής που ενημέρωσε το Σώμα για τις νέες τροποποιήσεις του κανονισμού 2018-2019.
Ο Αγρινιώτης εκπαιδευτής αναφέρθηκε με σαφήνεια στις καινούργιες τροποποιήσεις και έλυσε όσες απορίες δημιουργήθηκαν.

Ο κ. Νικάκης

Την σκυτάλη των εισηγήσεων ακολούθως παρέλαβε ο πολύπειρος Βασίλης Νικάκης που αναφέρθηκε στις σχέσεις και την συνεργασία που πρέπει να έχει ο διαιτητής με τον παρατηρητή αγώνα για την ομαλή διεξαγωγή μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.

Οι γραπτές εξετάσεις

Τέλος, η πρώτη ημέρα του σεμιναρίου έκλεισε με την διεξαγωγή των γραπτών εξετάσεων στον κανονισμό, υπό την αυστηρή επιτήρηση της Επιτροπής Διαιτησίας, ενώ την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018 μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθούν και αγωνιστικές δοκιμασίες



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...