Με ραδιενέργεια θέλουν να πνίξουν όλη την Ευρώπη

Με ραδιενέργεια θέλουν να πνίξουν όλη την Ευρώπη

Κατηγορία

phpanos
Παρασκευή 25/03/2016 – 17:00

Εφημερίδα, Πρωτοσέλιδο

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ISIS                                                                                                                                                            

Κόκκινος συναγερμός στα πυρηνικά εργοστάσια Γερμανίας και Γαλλίας γιατί φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα

Απειλείται με κατάρρευση η ευρωπαϊκή οικονομία

ΚΟΚΚΙΝΟΣ συναγερμός έχει σημάνει σε ολόκληρη την Ευρώπη, ενώ λαμβάνονται δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις χώρες που διαθέτουν πυρηνικά εργοστάσια, όπως η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ιταλία και η Γερμανία, τα οποία φαίνεται ότι αποτελούν στόχο των επιχειρησιακών πυρήνων των Τζιχαντιστών.

Ο ISIS έχοντας αποκτήσει τεχνογνωσία στο ζήτημα πυρηνικών θα επιχειρήσει σύμφωνα με εκτιμήσεις ξένων μυστικών υπηρεσιών να πνίξει με ραδιενέργεια ολόκληρη την Ευρώπη!

Ο σχεδιασμός σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές προβλέπει ένα χτύπημα πιο ισχυρό απ΄ αυτό των δίδυμων πύργων, ικανό να προκαλέσει εκατομμύρια θύματα και να αποδομήσει ολόκληρο το ευρωπαϊκό σύστημα ασφαλείας. Στόχος του ISIS είναι να τσακίσει το ηθικό των Ευρωπαίων, μεταφέροντας τον πόλεμο από τα μέτωπα της Συρίας και του Ιράκ μέσα στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως επανειλημμένως το έχουν δηλώσει οι δολοφόνοι τρομοκράτες.

Πυρηνικό ολοκαύτωμα στην Ευρώπη σχεδίαζαν και οι επιχειρησιακοί πυρήνες των Τζιχαντιστών στο Βέλγιο σύμφωνα με συγκλονιστικά στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και τα οποία έχουν προκαλέσει τρόμο.

Οι Πυρήνες του ISIS στις Βρυξέλλες παρακολουθούσαν για ένα μεγάλο διάστημα τον γενικό διευθυντή του πυρηνικού εργοστασίου, ενώ είχαν προμηθευτεί με μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών υλών, προκειμένου να προχωρήσουν στην ανατίναξη της μονάδας που θα είχε σαν συνέπεια να μετατραπεί το Βέλγιο και η Ευρώπη σε ραδιενεργό θάλαμο.

Το μεγάλο αυτό τρομοκρατικό χτύπημα αποφεύχθηκε, μετά τη σύλληψη του αρχηγού των Τζιχαντιστών στις Βρυξέλλες. Οι πυρήνες του ISIS βρέθηκαν σε κλοιό, με αποτέλεσμα να αλλάξουν επιχειρησιακά σχέδια και να χτυπήσουν το Μετρό και το Αεροδρόμιο, που αποδείχθηκε ότι ήταν εύκολοι στόχοι και αποτελεί μεγάλη απορία, πώς μπήκαν με τόση άνεση οι βαλίτσες των τρομοκρατών με τα εκρηκτικά στις αίθουσες του αεροδρομίου των Βρυξελλών.

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι κανένας αστυνομικός φανερός ή μυστικός δεν παρατήρησε ότι οι δύο τρομοκράτες περιφέρονταν στους χώρους του διεθνούς αερολιμένα, φορώντας μαύρα χοντρά γάντια στο αριστερό τους χέρι, μολονότι οι καιρικές συνθήκες μέσα και έξω από το αεροδρόμιο ήταν ανοιξιάτικες.

Το σχέδιο για χτύπημα στο πυρηνικό εργοστάσιο δείχνει τις επιχειρησιακές δυνατότητες των Πυρήνων του ISIS και σε συνδυασμό με την απόρρητη έκθεση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για πέντε χιλιάδες εκπαιδευμένους τζιχαντιστές σε στρατόπεδα της Συρίας οι οποίοι κατάφεραν να περάσουν σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για να εκτελούν τρομοκρατικές ενέργειες για λογαριασμό του ISIS προκαλούν τρόμο σε ολόκληρο τον κόσμο. Κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το επόμενο χτύπημα και ποιες τεχνικές θα ακολουθήσουν.

Ο φόβος για χρήση χημικών επίσης καθιστά ασύμμετρη την απειλή και αναγκάζει τις δυνάμεις ασφαλείας των ευρωπαϊκών χωρών να βρίσκονται μόνιμα σε κόκκινο συναγερμό.

Πυρηνικά εργοστάσια ο στόχος

Αρχικός στόχος των Τζιχαντιστών που έπνιξαν στο αίμα τις Βρυξέλλες ήταν εργοστάσια παραγωγής πυρηνικής ενέργειας στο Βέλγιο και η προκαθορισμένη ημερομηνία για τα χτυπήματά τους ήταν η ερχόμενη Δευτέρα 28 Μαρτίου, δηλαδή η Δευτέρα του Πάσχα για τους καθολικούς.

Τα σχέδια των δραστών, ωστόσο, φαίνεται ότι άλλαξαν μετά τη σύλληψη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, αφού αναγκάστηκαν να επισπεύσουν το σχέδιό τους και να επανακαθορίσουν το στόχο τους, υπό το φόβο ότι ο συλληφθείς συνεργός τους θα κατέδιδε τα αιματηρά πλάνα τους στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την έγκυρη βελγική εφημερίδα Dernier Heure τα αδέρφια Ελ Μπακράουι, που τίναξαν στον αέρα το αεροδρόμιο Ζαβεντέμ και το σταθμό Μάαλμπεκ του μετρό, παρακολουθούσαν τον διευθυντή των πυρηνικών σταθμών του Βελγίου προκειμένου να γνωρίζουν με απόλυτη ακρίβεια το καθημερινό του πρόγραμμα.

Όπως προκύπτει από τις έρευνες τα αδέρφια καμικάζι είχαν τοποθετήσει κρυφή κάμερα μπροστά από το σπίτι του, κάτι που επιβεβαιώνεται από οπτικό υλικό  διάρκειας 12 ωρών το οποίο έχουν στα χέρια τους οι βελγικές αρχές και στο οποίο οι τρομοκράτες είχαν καταγράψει τις κινήσεις του.

Το βίντεο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια εφόδου σε σπίτι ατόμου που φέρεται να είναι μέλος του ίδιου τρομοκρατικού πυρήνα.

Οι Βέλγοι εμπειρογνώμονες που εξέτασαν το υλικό καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι «οι τρομοκράτες ήθελαν να θέσουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια με τρόπο πρωτοφανή».

Εξάλλου, λίγη ώρα μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο και το μετρό της πόλης των Βρυξελλών εκκενώθηκαν δύο πυρηνικοί σταθμοί στο Ντολ και το Τιχάνγκε και τη φύλαξή τους έχει αναλάβει ο στρατός.

Ένα άλλο πιθανό σενάριο που εξετάζεται είναι οι αδίστακτοι βομβιστές να σχεδίαζαν απαγωγή του διευθυντή των πυρηνικών σταθμών, για να έχουν πρόσβαση σε πυρηνικά υλικά με στόχο να εξαπολύσουν ραδιενεργό επίθεση μεγατόνων στη χώρα με χιλιάδες νεκρούς.

Οι νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας έχουν προκαλέσει παγκόσμιο τρόμο αναφορικά με τις προθέσεις του Ισλαμικού κράτους.

Η αιμοσταγής δράση των μαχητών του ISIS λαμβάνει πλέον εφιαλτικές διαστάσεις και χώρες με μαζική πυρηνική παραγωγή, όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ολλανδία και άλλες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, βρίσκονται σε «κόκκινο» συναγερμό.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε, πως οι κυβερνήσεις των χωρών αυτών πραγματοποιούν πυρετώδεις συσκέψεις και συμβούλια τις τελευταίες ημέρες, αναζητώντας τρόπο να θωρακίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα ευαίσθητους στόχους, όπως τα εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας.

 

Το Ισλαμικό Κράτος έχει βάλει στο στόχαστρό του την καρδιά της Γηραιάς Ηπείρου και ένα ενδεχόμενο τέτοιο χτύπημα είναι ικανό να πνίξει στη ραδιενέργεια ολόκληρη την Ευρώπη και να σκορπίσει παντού τη φρίκη.

Ψάχνουν και πέμπτο βομβιστή

Στο μεταξύ οι αρχές του Βελγίου αναζητούν δύο μη ταυτοποιημένα άτομα ως υπόπτους για συμμετοχή στις επιθέσεις των Βρυξελλών την Τρίτη.

Πρόκειται για τον «άνδρα με τα λευκά και το καπέλο» που εικονίζεται στη φωτογραφία που ελήφθη λίγο πριν την έκρηξη των βομβών στο αεροδρόμιο του Ζαβεντέμ, αλλά και για έναν ακόμη άνδρα ο οποίος φέρεται να έλαβε μέρος στην τρομοκρατική επίθεση στο μετρό. Ο τελευταίος, μάλιστα, θεωρείται ότι είναι ο πέμπτος βομβιστής της τρομοκρατικής ομάδας που πραγματοποίησε το τριπλό χτύπημα, αλλά η αστυνομία του Βελγίου αγνοούσε την ύπαρξη σε πρώτη φάση.

Ωστόσο, όπως προέκυψε από τις κάμερες ασφαλείας του σταθμού, ο άγνωστος συνεργός των μακελάρηδων εμφανίζεται να συνοδεύει τον καμικάζι Χαλίντ ελ Μπακραουί, κουβαλώντας κι αυτός έναν μεγάλο σάκο, ενώ παραμένει ασαφές εάν ανατινάχθηκε ή παραμένει ζωντανός.

Το Βέλγιο βρίσκεται για τέταρτη ημέρα σε συναγερμό, με το φόβο για χτύπημα να οδηγεί σε εκκενώσεις σιδηροδρομικών σταθμών.

Χθες το πρωί εκκενώθηκε ο σταθμός στη Μόνς και στη συνέχεια ο σταθμός της Λουβέν για «ύποπτο πακέτο», ενώ αμφότεροι άνοιξαν μετά το πέρας των ερευνών. Κλειστό παραμένει και σήμερα το κεντρικό αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Επισήμως, καταζητείται ο τρίτος δράστης του αεροδρομίου -ο άνδρας με τα λευκά- ο οποίος είναι ο μοναδικός δράστης εν ζωή από εκείνο το σημείο και ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί. 

Ο Βέλγος υπουργός Εσωτερικών Φρέντερικ φαν Λέου δήλωσε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας τοποθέτησε μια βόμβα –την ισχυρότερη όλων- στο αεροδρόμιο και μετά έφυγε. Ο εκρηκτικός μηχανισμός ωστόσο δεν εξερράγη και αργότερα εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη.

Η ταυτοποίηση των τριών καμικάζι των Βρυξελλών, όλοι βελγικής υπηκοότητας, επιβεβαιώνουν τις υποψίες των υπηρεσιών ασφαλείας, ότι οι επιθέσεις του Νοεμβρίου στο Παρίσι και αυτές στη βελγική πρωτεύουσα πραγματοποιήθηκαν από τον ίδιο γαλλο-βελγικό πυρήνα, που σχηματίστηκε πριν από έναν χρόνο γύρω από τον τζιχαντιστή Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ.

Φρικιαστικά ευρήματα

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες από τα ευρήματα στα σώματα των εκατοντάδων τραυματιών από τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Πρόκειται για βίδες, καρφιά και άλλα μεταλλικά αντικείμενα που αφαίρεσαν οι γιατροί από τα θύματα που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της πόλης Λουβέν.

Οι εικόνες αυτές επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που από την πρώτη στιγμή είχαν δει το φως της δημοσιότητας ότι οι τρομοκράτες πυροδότησαν βόμβες γεμάτες καρφιά και βίδες προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τον αριθμό των θυμάτων τους.

Οι γιατροί έδειξαν στο βασιλικό ζεύγος του Βελγίου τα αποτρόπαια ευρήματα που αποδεικνύουν πόσο αποφασισμένοι ήταν οι τρομοκράτες να αφαιρέσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ανθρώπινες ζωές αλλά και να προκαλέσουν ακρωτηριασμούς και σοβαρότατους τραυματισμούς.

Συγκλονιστική ήταν εξάλλου η φωτογραφία που δημοσίευσε η βελγική εφημερίδα Le Soir με την ακτινογραφία ενός τραυματία από το αεροδρόμιο Ζάβεντεμ, στην απεικονιζόταν μία βίδα να έχει διαπεράσει το σώμα του τραυματία και να έχει «καρφωθεί» στο θώρακά του.

Μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει η εγκληματική γκάφα των αρχών του Βελγίου αναφορικά με τον ένα εκ των βομβιστή του αεροδρομίου, ο οποίος είχε συλληφθεί ως επικίνδυνος τρομοκράτης όχι μια αλλά δύο φορές, εντούτοις δεν μπήκαν ποτέ στον κόπο να τον συλλάβουν ούτε καν να τον έχουν υπό επιτήρηση.

Ο Ιμπραήμ ελ Μπακράουι μετά τη σύλληψη και την απέλασή του Ιούλιο του 2015 από τις τουρκικές αρχές, είχε επιστρέψει σχεδόν αμέσως στην Τουρκία για να απελαθεί ξανά τον Αύγουστο. Όπως μετέδωσε το Reuters, επικαλούμενο έναν Τούρκο αξιωματούχο που δεν κατονομάζεται, ο Μπακράουι απελάθηκε λόγω υποψιών από τις τουρκικές αρχές ότι ήταν μαχητής του Ισλαμικού Κράτους και όχι επειδή είχε διαπράξει κάποιο αδίκημα στην Τουρκία.

«Οι τουρκικές αρχές είχαν προειδοποιήσει τους Ευρωπαίους συναδέλφους ότι επρόκειτο για μαχητή του Ισλαμικού Κράτους» εξήγησε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Η τουρκική αστυνομία, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του δράστη από την πρώτη σύλληψή του.

Ωστόσο, το Βέλγιο σε μια πρωτοφανή επίδειξη ανικανότητας αγνόησε το διπλό «καμπανάκι» και άφησε τον μακελάρη να αλωνίζει στους δρόμους των Βρυξελλών μέχρι που αφαίρεσε τη ζωή από 11 αθώους ανθρώπους.

Κυβερνητική κρίση στο Βέλγιο

Τρεις ημέρες μετά την επίθεση στις Βρυξέλλες και με αφορμή τις συνεχείς αποκαλύψεις για την απίστευτη ολιγωρία του κράτους, οι υπουργοί Εσωτερικών και Δικαιοσύνης του Βελγίου Γιαν Γιαμπόν και Κοέν Γκέενς – καθ’ ύλην αρμόδιοι για την πρόληψη τρομοκρατικών χτυπημάτων- υπέβαλαν χθες την παραίτησή τους.

Ωστόσο, δεν έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό της χώρας Σαρλ Μισέλ, σύμφωνα με τον οποίο δεν είναι ώρα για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα στο πλαίσιο του συναγερμού ασφαλείας ο οποίος έχει κηρυχθεί στη χώρα.

Η κυβέρνηση συνασπισμού του Βελγίου δέχεται σφοδρή κριτική για τους χειρισμούς τους καθώς συνεχώς αποκαλύπτονται παραλείψεις και λάθη.

Πολλοί αναλυτές διερωτώνται, γιατί δεν τέθηκε η χώρα σε ανώτερο επίπεδο επιφυλακής μετά τη σύλληψη του Σαλάχ Αμπνεσλάμ την προηγούμενη Παρασκευή. Χθες το πρωί συνεδρίασαν οι επικεφαλής των κομμάτων του Βελγίου μέσα σε τεταμένο και βαρύ κλίμα. Στελέχη της αντιπολίτευσης ζητούν τη δημιουργία επιτροπής ερευνών της Βουλής για να διευκρινιστεί ποιες είναι οι ευθύνες των βελγικών Αρχών για τις επιθέσεις της 22ας Μαρτίου.

Άγνοια δηλώνει ο Αμπντεσλάμ

Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ «δεν γνωρίζει» για τις επιθέσεις που έσπειραν τον θάνατο στις Βρυξέλλες, δήλωσε «εμπιστευτικά» στους δημοσιογράφους ο συνήγορός του, Σβεν Μαρί. Σε ερώτηση σχετικά με το τι σκέφτεται ο πελάτης του για τα τρομοχτυπήματα που αιματοκύλισαν το κέντρο του Βελγίου απάντησε: «Δεν θέλω να ξέρω τι σκέπτεται. Σε αυτή τη φάση δεν είναι ακόμη σημαντικό».

Ο μόνος επιζών από την ομάδα των Τζιχαντιστών οι οποίοι διέπραξαν τις επιθέσεις στο Παρίσι, «εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην  Γαλλία  το συντομότερο δυνατόν», είπε ο Βέλγος δικηγόρος, σενάριο το οποίο αρχικά είχε αρνηθεί κατηγορηματικά ο πελάτης του. «Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ μου γνωστοποίησε την επιθυμία του να πάει στη Γαλλία το συντομότερο δυνατόν. Θα δω την ανακρίτρια για να της ζητήσω να μην αντιταχθεί σε αυτό», δήλωσε ο δικηγόρος μετά την ακροαματική διαδικασία στις βελγικές ανακριτικές αρχές.

«Κατάλαβε ότι εδώ δεν υπάρχει παρά ένα μικρό μέρος του φακέλου. Θέλει να δώσει εξηγήσεις στην Γαλλία, αυτό είναι καλό», είπε αλλάζοντας την υπερασπιστική του στρατηγική.

Κατά την πρώτη του ακρόαση την επομένη της σύλληψής του, ο Σ. Αμπντεσλάμ είχε δηλώσει ότι αρνείται την έκδοσή του στο Παρίσι, όπως ζητούσαν οι γαλλικές αρχές στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης. Ο Αμπντεσλάμ θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου προς το τέλος του μήνα. Η αρχική ακρόαση αναβλήθηκε μετά τις επιθέσεις στη βελγική πρωτεύουσα.

5.000 ύποπτοι τρομοκράτες στην Ευρώπη

Στο μεταξύ, τεράστια νησυχία προκαλούν οι δηλώσεις του επικεφαλής της Europol Ρομπ Γουεϊνράιτ, ο οποίος ανέφερε ότι στην Ευρώπη υπάρχουν 5.000 ύποπτοι τρομοκράτες, οι οποίοι είναι πιο επικίνδυνοι απ’ ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Υπηρεσίας επιβεβαίωσε τη σύνδεση των βομβιστών των Βρυξελλών με αυτούς που αιματοκύλισαν το Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο και προειδοποιεί για νέα, πιο επιθετική στρατηγική μαχητών του ISIS κατά της Ευρώπης.

«Ανησυχούμε για τον βαθμό εξάπλωσής τους, αποκαλύπτεται ένα πιο διαδεδομένο δίκτυο από αυτό που φοβόμασταν», δήλωσε μιλώντας στο Radio 4 του ΒΒC.

«Είμαστε αντιμέτωποι με μια πιο επικίνδυνη, πιο άμεση απειλή ασφαλείας από το αποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος. Είναι μια απειλή όχι μόνο για τη Γαλλία και το Βέλγιο, αλλά και για έναν αριθμό άλλων ευρωπαϊκών κρατών ταυτόχρονα.

Είναι σίγουρα η πιο σοβαρή απειλή που έχουμε αντιμετωπίσει την τελευταία δεκαετία», πρόσθεσε.  Ανέφερε, ακόμη, ότι η καινοτόμος χρήση του Διαδικτύου για τη ριζοσπαστικοποίηση και τη στρατολόγηση μεγαλύτερων τμημάτων πληθυσμού από τους μαχητές του ISIS συνιστά μια «άνευ προηγουμένου απειλή».

«Η φύση της απειλής, ο τρόπος που έχει εξαπλωθεί σε μια μεγάλη ασύνδετη κοινότητα τουλάχιστον 5.000 ατόμων, σημαίνει ότι δεν είναι δυνατό να μηδενίσουμε την απειλή. Γι’ αυτό και πρέπει να διπλασιάσουμε τις προσπάθειές μας», είπε.

30 Τζιχαντιστές στην Κύπρο

Το προηγούμενο διάστημα οι κυπριακές αρχές εντόπισαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας περισσότερους από 30 Τζιχαντιστές, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν στην Ευρώπη.  Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα αυτά υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν στη χώρα προέλευσής τους.

Στην Κύπρο τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια αφού θεωρείται δεδομένο ότι υπάρχει κίνδυνος η χώρα να μετατραπεί σε διαμετακομιστικό σταθμό Τζιχαντιστών που φθάνουν στη Μεγαλόνησο κυρίως μέσω των Κατεχομένων.

Οι Κυπριακές Υπηρεσίες Πληροφοριών βρίσκονται σε συνεχή επαφή με ανάλογες υπηρεσίες πρεσβειών για ανταλλαγή πληροφοριών όσον αφορά στη διακίνηση ύποπτων προσώπων.

Ανατριχιαστική δημοσκόπηση

Κάθε νοσηρή φαντασία έχουν ξεπεράσει οι φανατισμένοι μουσουλμάνοι – μέλη και οπαδοί  του Ισλαμικού Κράτους – που μετά τους πανηγυρισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το μακελειό στις Βρυξέλλες τώρα κάνουν διαδικτυακή ψηφοφορία για το επόμενο τρομοκρατικό χτύπημα που θα κάνουν οι καμικάζι τους.

Σε ηλεκτρονικό φόρουμ έχει αναρτηθεί το μακάβριο ερώτημα «Σε τι χρώματα θα φωταγωγηθεί ο πύργος του Άιφελ στις επόμενες επιθέσεις;». Με αυτό τον τρόπο καλούν τους υποστηρικτές τους να γράψουν ποιο νομίζουν ή θα ήθελαν να είναι το επόμενο χτύπημα, σε ποια χώρα, ώστε μετά τα φώτα του πύργου του  Άιφελ να ανάψουν στα χρώματα της αντίστοιχης σημαίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail οι οπαδοί των εκτελεστών έχουν απαντήσει πως το Ισλαμικό Κράτος θα πρέπει να επιτεθεί κατά σειρά  στο Λονδίνο, την Ουάσιγκτον, τη Ρώμη, αλλά και στο σύνολο των πρωτευουσών των «απίστων».

Εξάλλου, είναι προσφιλής τακτική των Τζιχαντιστών να  χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να απευθύνουν κάλεσμα βίας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...