Με τα δικά του παιδιά θα πορευτεί και την νέα χρονιά ο ΠΑΣ Ναυπάκτου.

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Basketball

Με τα δικά του παιδιά θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική χρονιά η ομάδα basket του ΠΑΣ Ναυπάκτου. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Σταθάτος θα συνεχίσει στην ίδια φιλοσοφία που έχει χαράξει ο σύλλογος της Ναυπάκτου τα τελευταία χρόνια, ανεβάζοντας στην πρώτη ομάδα τους ταλαντούχους αθλητές των τμημάτων υποδομής  (παιδικό-εφηβικό), δίνοντάς τους την ευκαιρία να δουλέψουν σε επίπεδο αντρών και να τεστάρουν τις δυνατότητές τους για το μέλλον.

Ο ΠΑΣ ενισχύθηκε με τις προσθήκες του έμπειρου Σπύρου Βλαχογιάννη, των  νεαρών  center Αιμιλιάνου Τομόρι και Λάμπρου Βαρελά, την επιστροφή του Μιχάλη Χαντζή που απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους εκτός Ναυπάκτου , του Βασίλη Ντζουμάνη που σπούδαζε στην Τρίπολη τα τελευταία 3 χρόνια και μετεγγράφη στην Πάτρα, καθώς και τη μέγάλη επιστροφή του αρχηγού του, Θεόφιλου Ζησιμόπουλου ύστερα από απουσία ενός χρόνου λόγω τραυματισμού.  Στην ομάδα περέμειναν  οι Αμπλάς, Κακούσης, Γκρέκας, Καπετανάκης, Θεοδώρου, Τσιφτιλής, Σταθάτος.Π, Σταυρόπουλος  και προωθήθηκαν από το εφηβικό τμήμα οι  Χουλιάρας, Δούρος, Αδαμόπουλος, Κουμαράκου, Αλεξανδρής και Μαλέλης. Αντίθετα  θα απέχουν από τη φετινή προσπάθεια οι Τσιλιγιάννης και Μαυρέλης για επαγγελματικούς λόγους , καθώς  και ο  Φρέγκου ο οποίος δόθηκε με υποσχετική για 2 χρόνια στον Γλαύκο (Α1 ΕΣΚΑΗ), για να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Ά Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. έχει οριστεί  το Σάββατο 18 Οκτωβρίου με τον ΠΑΣ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον  Γ.Ο.ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ  στις 19:00. Το πρωτάθλημα  θα διεξαχθεί σε 2 ομίλους, τον Νότιο και τον Βόρειο με την ομάδα της Ναυπάκτου να συμμετέχει στον Νότιο και να κληθεί να αντιμετωπίσει τις παρακάτω  ομάδες: ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΓΡ.ΛΙΑΚΑΤΑ, ΓΕΑ, ΑΛΦΑ 93, Γ.Ο.ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΑΡΤΑΣ, ΔΟΞΑ ΠΥΡΡΟΥ, ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ. Οι 2 πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο προκρίνονται στην Τελική  Φάση της Διοργάνωσης όπου διασταυρώνονται και οι 4 μεταξύ τους (σύστημα πουλ) για να βγει ο πρωταθλητής που θα πάρει το εισητήριο για τη ΄Γ Εθνική Κατηγορία.

Μελανό σημείο στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής χρονιάς είναι η μεγάλη καθυστέρηση στις εργασίες του Κλειστού Γυμναστηρίου Ναυπάκτου (τοποθέτηση παρκέ), γεγονός που δυσχεραίνει πάρα πολύ την προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων (αντρών, εφήβων, παίδων, κορασίδων και γυναικών) καθώς και τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Παρόλες τις δυσκολίες οι ακαδημίες του ΠΑΣ  ξεκίνησαν τη λειτουργία τους  στις 13 Σεπτέμβρη με τον τεχνικό Διεθυντή Γιώργο Σταθάτο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να οργανώνουν τη δράση τους και να δίνουν  τους ρόλους  στους προπονητές που θα αναλάβουν την καθοδήγηση όλων των τμημάτων Basket  τόσο σε τεχνικά όσο και σε παιδαγωγικά ζητήματα .

 Το προπονητικό επιτελείο του ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ για τη σεζόν 2014-2015 είναι το παρακάτω:

ΣΤΑΘΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Καθ. Φυσικής Αγωγής-Προπονητής Αντρών-Εφήβων)

ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ (Προπονητής Παίδων)

ΦΛΩΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Καθ. Φυσικής  Αγωγής-Προπονητής  Παμπαίδων-Μίνι-Προμίνι)

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ (Καθ.Φυσικής Αγωγής-Προπονητής Γυναικών-Κορασίδων)

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΑ (Καθ.Φυσικής Αγωγής-Προπονήτρια Ακαδημιών)

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...