Με το δεξί η Γαλλία – Ήρωας ο Παγέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Euro ξεκίνησε, με τη Γαλλία να μπαίνει με το δεξί κερδίζοντας δύσκολα με 2-1 την πολύ καλά οργανωμένη Ρουμανία που πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στη διοργανώτρια.

vvvvvv

Το σκόρ άνοιξε στο 58′ ο Ολιβιέ Ζιρού με κεφαλιά και κακή έξοδο του Ταταρουσάνου, έπειτα από ασίστ του Παγέ ο όποίος ήταν εκπληκτικός. Το άγχος είχε φύγει για τους Γάλλους μ’αυτό το γκόλ , όμως οι Ρουμάνοι δεν τα παράτησαν και ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στάνκου στο 65′ , πέναλτι στο οποίο υπέπεσε λίγο νωρίτερα ο Εβρά.

gggg

gggggg

 

Η κατάρα της πρεμιέρας πήγε να επιβεβαιωθεί  για τους Γάλλους, όμως ο Παγέ δεν είχε πεί την τελευταία του λέξη, και με ασύλληπτο σούτ στο 89′ έκανε το 2-1 και χάρισε την πολύτιμη νίκη για τους τρικολόρ σ’ένα πολύ δύσκολο μάτς πρεμιέρας με το άγχος να είναι ευδιάκριτο για τους ποδοσφαιριστές του Ντιντιέ Ντεσάν , όμως είχαν σε τεράστιο βράδυ τον Ντιμίτρι Παγέ που έκοβε κι έραβε στο χώρο του κέντρου. Τα συγχαρητήριά μας στη Ρουμανία που στήθηκε εξαιρετικά απ’τον Ιορντανέσκου με πολύ καλές αμυντικές τοποθετήσεις και σοβαρότητα μες στο γήπεδο, μία ομάδα που έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση.

vv vvv

Εκπληκτικός ο κόσμος που γέμισε το Stade de France και έδωσε απίστευτη ώθηση στους Γάλλους ποδοσφαιριστές που σίγουρο είναι οτι θα κάνουν πολύ καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια του τουρνουά.

Ενδεκάδες :

Γαλλία: Γιορίς, Σανιά, Κοσιελνί, Ραμί, Εβρά, Καντέ, Πογκμπά (77′ Μαρσιάλ), Ματουιντί, Γκριζμάν (66′ Κομάν), Παγέτ (92′ Μουσά Σισοκό), Ζιρού.

Ρουμανία: Ταταρουσάνου, Σαπουνάρου, Κίρικες, Γκριγκόρε, Ρατς, Χομπάν, Στάνκιου (72′ Κιπτσίου), Πιντιλί, Πόπα (82′ Τόρζε), Στάνκου, Αντόνε (61′ Αλιμπέκ).

http://www.youtube.com/watch?v=piqaPCK8s30

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...