Με 40.000 κόσμο και… πολλές επιλογές η ΑΕΚ στο ντέρμπι

Με 40.000 κόσμο και… πολλές επιλογές η ΑΕΚ στο ντέρμπι

aek

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, εκεί που θέλει τη νίκη που θα τη φέρει στο +5 από τους «ερυθρόλευκους». 

Μάλιστα ακόμα κι αν για την κοσμοσυρροή στις κερκίδες δεν χωρά καμία αμφιβολία, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για περίπου 40.000 φιλάθλους, υπάρχουν ακόμη αρκετά ερωτηματικά για την ενδεκάδα.

Η οπισθοφυλακή μοιάζει δεδομένη. Ανέστης στο τέρμα, Τσόσιτς και Βράνιες στόπερ και από τη στιγμή που ο Λόπες τέθηκε νοκ άουτ (τρέχει να προλάβει την Αούστρια Βιέννης την Πέμπτη), ο Μπακάκης θα παίξει αριστερό μπακ και ο Γκάλο στο δεξί άκρο. 

Στον άξονα δεδομένη είναι η παρουσία του Σιμόες και ο Γιόχανσον έχει τον πρώτο λόγο για να παίξει στο πλευρό του. Ο Σουηδός ξεκουράστηκε στο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία και συν τοις άλλοις είναι ικανός στις στημένες φάσεις, όπου η «Ένωση» έχει παρουσιάσει σχετική αδυναμία και θα είναι χρήσιμος απέναντι στην «αεροπορία» του Ολυμπιακού.

Ο Γαλανόπουλος έχει τις πιθανότητές του, είτε αντί του Σουηδού, είτε μαζί με τους άλλους δύο, αν επιλεγεί σύστημα 4-3-3, με τον Μάνταλο να προωθείται στο αριστερό άκρο της επίθεσης. 

Ο αρχηγός της ΑΕΚ είναι σίγουρος στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Χριστοδουλόπουλος για τη θέση του δεξιού εξτρέμ.

Αντίθετα, υπάρχει δίλημμα μεταξύ Λιβάγια και Αραούχο, που δύσκολα θα παίξουν από την αρχή μαζί. Το πιο πιθανό είναι ο φορμαρισμένος Κροάτης να παίξει από την αρχή και ο Αργεντινός να έρθει από τον πάγκο. Αν δεν χρησιμοποιηθεί το 4-3-3 αλλά το 4-2-1-3, τότε ο Κλωναρίδης έχει προβάδισμα να παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

 

πηγή:filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/302424-Me-40-000-kosmo-kai-polles-epiloges-e-AEK-sto-ntermpi ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...