Μητέρα κρατούσε την κόρη της για να τη βιάσει ο εραστής της

Μητέρα κρατούσε την κόρη της για να τη βιάσει ο εραστής της

Κατηγορία

christos.papad…
Παρασκευή 22/04/2016 – 15:28

Μητέρα κρατούσε την κόρη της για να τη βιάσει ο εραστής της

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της ιστορίας με μητέρα που κρατούσε την κόρη της για να την βιάσει ο εραστής της.

Η 36χρονη μητέρα καταδικάστηκε από δικαστήριο του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία για τον βιασμό της 15χρονης κόρης της. Η γυναίκα τον Απρίλιο του 2015, την παραμονή των γενεθλίων της έφηβης κόρης της και ενώ εκείνη κοιμόταν στο κρεβάτι της μητέρας της, η 36χρονη πήγε κοντά στην 15χρονη και της ψιθύρισε στο αυτί ότι ο εραστής της έχει ανάγκη να κάνει σεξ.

Ο δικαστής Michael Shanahan ανέφερε ότι, παρά τις φωνές και τις παρακλήσεις της νεαρής κοπέλας, η μητέρα της την ακινητοποίησε για να βοηθήσει τον εραστή της να βιάσει την 15χρονη και η ίδια αφαίρεσε τα εσώρουχα της κόρης της για να διευκολύνει τον βιασμό της.

Η 36χρονη και ο εραστής της καταδικάστηκαν για βιασμό σε φυλάκιση εφτά ετών και ο δικαστής υποστήριξε ότι αν και «ασκήθηκε ελάχιστη βία, η  μητέρα είπε στην κόρη της να μην μιλήσει για τον βιασμό και προκάλεσε τον “βαθύ τραυματισμό της”».

Ο ίδιος τόνισε ότι η σχέση μητέρας και κόρης υπέστη «ουσιαστική ρήξη» και δήλωσε ότι δεν βλέπει διαφορά ανάμεσα στην πράξη του βιασμού και στις ενέργειες της μητέρας για να επιτευχθεί ο βιασμός.

Η εφημερίδα «News Mail Australia» αναφέρει ότι η  μητέρα, που έχει περισσότερα από έξι παιδιά, ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε την ποινή που της επέβαλε το δικαστήριο.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...