Μητέρα του μικρού Μπέν: Θα άνοιγα στα δύο το νησί για να τον βρω

Καθώς μπήκε και επίσημα τέλος στις έρευνες στο νησί της Κω, για τα ίχνη του μικρού Μπεν, η μητέρα του δεν άντεξε και ξέσπασε….

Μετά από τρεις εβδομάδες ερευνών στην Κω, η υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Βρετανού, τον Ιούλιο του 1991, βρίσκεται ακόμα στο μηδέν. Κι αυτό, η μητέρα του Μπεν, δεν μπόρεσε να το αντέξει.

Η οικογένεια της Κέρι Νίνταμ βρέθηκε στην Κω το Σαββατοκύριακο που πέρασε, για να ζήσει τον ίδιο εφιάλτη. Μια ακόμα έρευνα για το χαμένο παιδί να μην έχει αποτέλεσμα.

ben5

Οι Βρετανοί αστυνομικοί πιστεύουν -μετά και από τη μαρτυρία ενός ντόπιου- ότι το παιδί καταπλακώθηκε και σκοτώθηκε από εκσκαφέα που χειριζόταν ο Κωνσταντίνος Μπάρκας, ο οποίος πέθανε πέρυσι από καρκίνο.

Όμως παρά τις εξονυχιστικές έρευνες σε δύο διαφορετικά σημεία, δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στη λύση αυτού του τραγικού μυστηρίου.

Η Κέρι Νίνταμ πήγε στην Κω, επισκέφθηκε τους χώρους όπου πραγματοποιήθηκε η έρευνα και ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν σε αυτή ενώ δήλωσε ότι δεν πρόκειται να γυρίσει στο νησί αν δεν βρεθεί ο γιος της.

Καταρακωμένη, δεν άντεξε και κατέρρευσε όταν βρέθηκε στο σημείο, κοντά στο σπίτι όπου έμενε ο μικρός Μπεν με τους γονείς της, λίγο πριν εξαφανιστεί. Εκεί, που πιστεύει η αστυνομία ότι ο μόλις 21 μηνών Μπεν, καταπλακώθηκε από μπάζα κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών που έκανε στο χωράφι εκείνη τη μέρα, ο Μπάρκας.

«Ένας έφηβος που δούλευε τότε για τον Ντίνο (σ.σ. Μπάρκα), έμαθε για τον Μπεν και τον ρώτησε αρκετές φορές. Εκείνος απαντούσε “δεν υπάρχει περίπτωση” αλλά το 2012 όταν ξαναρώτησαν τον Ντίνο για αυτό, παραδέχθηκε ότι “δεν ξέρω στα σίγουρα αλλά ναι, είναι πιθανό”».

«Ο Ντίνος ήξερε. Φυσικά και ήξερε. Ελπίζω να καίγεται στην κόλαση», τόνισε η Κέρι Ντίναμ.

«Θα άνοιγα στα δύο το νησί για να τον βρω. Ξέρουν ότι είναι εδώ αλλά δεν μπορούν να σκάψουν την αυλή κάθε σπιτιού ή κάθε σπίτι που χτίστηκε από τότε μέχρι σήμερα», δήλωσε η τραγική μητέρα σε βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο και πρόσθεσε «δεν μπορώ να πω αντίο μέχρι να μάθω που είναι».

«Η αστυνομία ξέρει ότι είναι νεκρός αλλά δεν μπορεί να τον βρει. Μας είπαν ότι ήρθε η ώρα να σταματήσουμε την 25ετή έρευνά μας. Έχουν δίκιο αλλά δεν μπορώ να πω “αντίο” γνωρίζοντας ότι βρίσκεται κάπου στο νησί. Έχω αρρωστήσει, δεν μπορώ να νιώσω χειρότερα», συμπλήρωσε.

Για μια ακόμα φορά απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βγει και να το πει.

«Κάποιος ξέρει που είναι. Κάποιος τον έβαλε εκεί και δεν μπορώ να τον αποχαιρετήσω μέχρι να ξέρω ακριβώς που είναι.
Σας παρακαλώ βοηθήστε με να αποχαιρετήσω το παιδί μου. Δεν μπορώ να τον αφήσω σε αυτό το νησί. Πρέπει να τον βρω. Πρέπει να τον πάω κάπου όπου θα αναπαυθεί εν ειρήνη και θα μπορώ να θρηνήσω γι’ αυτόν, κάπου που θα μπορώ να τον θυμάμαι», δήλωσε η τραγική μητέρα.

ben2

Μαζί με την Κέρι Νίνταμ, το χώρο των ερευνών επισκέφθηκε η γιαγιά και ο παππούς του μικρού Μπεν. Ήταν τέτοια η ένταση, που χρειάστηκε να κραοτύν ο ένας τον άλλο προκειμένου να σταθούν στα πόδια τους.

«Μισώ αυτό το μέρος, πάρτε με από εδώ», είπε ο πατέρας της Κέρι Νίνταμ, ο οποίος κατηγορεί τον εαυτό του για την εξαφάνιση του Μπεν, καθώς ήταν υπό την επίβλεψή του όταν έγινε το κακό.

Η δε γιαγιά του μικρού επαναλάμβανε «πάρτε με από εδώ, πάρτε με από εδώ».

Πηγή φωτογραφιών: mirror.co.uk

Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/737190/mitera-mikroy-mpen-elpizo-na-kaigetai-stin-kolasi-o-mparkas#ixzz4NKc4P2yt



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...