Μητσοτάκης:Έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να αποκτήσει η χώρα ισχυρή φωνή

kyriakos-mitsotakis-3Με αναφορά στο τρέχον θέμα του Προσφυγικού ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της συζήτησης για το Παράλληλο Πρόγραμμα της κυβέρνησης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι «η διεθνής εικόνα της χώρας είναι στο ναδίρ, η χώρα είναι απομονωμένη και αντιμετωπίζεται με καχυποψία, η κυβέρνηση καθυστέρησε να τηρήσει τις συμφωνίες που η ίδια υπέγραψε και οδηγήθηκε στην αποδοχή της εμπλοκής του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, μία εξέλιξη που θα μπορούσε να αποφευχθεί».

Συνεχίζοντας, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Στις συναντήσεις μου στην Ευρώπη απαίτησα να ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση στην Τουρκία. Ζήτησα ακόμη να εκπληρώσει τις ευθύνες της και η Ευρώπη σε ό,τι αφορά τη μετεγκατάσταση των προσφύγων. Έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να αποκτήσει η χώρα ισχυρή φωνή, πήρα μέρος στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) και κράτησα θέση ευθύνης, δεν ενέπλεξα το εθνικό ζήτημα στην κομματική αντιπαράθεση».

The post Μητσοτάκης:Έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να αποκτήσει η χώρα ισχυρή φωνή appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...