Μητσοτάκης: Δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών

Μητσοτάκης: Δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών

Κατηγορία

christos.papad…
Κυριακή 24/04/2016 – 14:50

Μητσοτάκης: Δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών

«ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ»                                                                                          

«Να φύγει μία ώρα αρχύτερα ο κ. Τσίπρας και η παρέα του», ζήτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του με την οποία ολοκληρώθηκε το 10ο συνέδριο του κόμματος.

«Είμαστε έτοιμοι», δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητώντας επιτακτικά να φύγει η κυβέρνηση που «έθαψε 3 μέτρα κάτω από τη γη την ελπίδα των Ελλήνων».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απηύθυνε κάλεσμα «να διώξουμε την κυβέρνηση των ανίκανων. Είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας. Δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών».

Ανεβάζοντας τους τόνους της κριτικής τόνισε ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι πρωτόγνωρο. «Η κυβέρνηση διακωμωδεί τους θεσμούς. Η απαξίωση των θεσμών εντείνεται ραγδαία προσβάλλοντας ολόκληρο το ανοσοποιητικό σύστημα της χώρας.

Ο πρωθυπουργός προσλαμβάνει ως σύμβουλο κάποιον χωρίς βιογραφικό και με δόγμα η καριέρα είναι χολέρα. Προσλαμβάνει ένα μπουλούκι ανθρώπων. Ποτέ ξανά τόσοι υπουργοί δεν έχουν πει τόσες σαχλαμάρες σε τόσο σύντομο διάστημα».

Ακόμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσθεσε πως «όταν δεν υπάρχει καμία ντροπή η παρακμή καλπάζει, η πρώτη φορά αριστερά κατάφερε να μεγενθύνει όλα τα κακά της μεταπολίτευσης».

Αναφορικά με την οικονομία, έκανε λόγο για πρωτοφανείς χειρισμούς που ένωσαν εναντίον της χώρας τους δανειστές. «Προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στα ατελείωτα ψέματα που έχει πει και τις απαιτήσεις των δανειστών», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Έχει κάνει την απάτη πολιτική της θεωρία», σχολίασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η υπερήφανη διαπραγμάτευση μας έχει κοστίσει πέντε φορές περισσότερο από το e – mail Χαρδούβελη», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. και σχολίασε πως «από το στα τέσσερα του κ. Καμμένου πήγαμε στο τέταρτο μνημόνιο του κ. Τσίπρα. Αυτός που θα έσκιζε το μνημόνιο έφερε δύο δικά του σε λίγους μήνες».

«Ένας άνεμος δημιουργικής αλλαγής φυσάει για τη Νέα Δημοκρατία. Οι φίλοι μας αισθάνονται μία νέα αισιοδοξία και οι αντίπαλοί μας αντιλαμβάνονται ότι μετράει ανάποδα το ρολόι για την απομάκρυνσή τους από την εξουσία», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακόμα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκανε λόγο για μεταρρυθμίσεις που δεν θα επιβάλλονται καθώς όπως είπε «οφείλουμε, μπορούμε εμείς να γράψουν το δικό μας μεταρρυθμιστικό σχέδιο».

«Πήραμε όλες τις αποφάσεις δημοκρατικά και τολμήσαμε. Θα είμαι ο πρώτος πρόεδρος με θητεία», σχολίασε αναφερόμενος στο νέο καταστατικό του κόμματος.

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «βήμα – βήμα ξανακερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών» και πρόσθεσε ότι «μετατρέπουμε τη Νέα Δημοκρατία στο μεγάλο σπίτι που μπορεί να στεγάσει τα όνειρα όλων των Ελλήνων που αναζητούν τη χαμένη αυτοπεποίθηση».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον ρόλο των γυναικών λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εκτός από οξυγόνο θέλουμε και άρωμα γυναίκας».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...