Μητσοτάκης: Επίκαιρη η πολιτική παρακαταθήκη του Ελευθερίου Βενιζέλου

Μητσοτάκης: Επίκαιρη η πολιτική παρακαταθήκη του Ελευθερίου Βενιζέλου

Κατηγορία

phpanos
Κυριακή 27/03/2016 – 14:47

Κυριάκος Μητσοτάκης

Στις δύσκολες συνθήκες, που περνά σήμερα η χώρα, η πολιτική παρακαταθήκη του Ελευθερίου Βενιζέλου είναι επίκαιρη περισσότερο παρά ποτέ, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης που παρευρέθηκε στο ετήσιο πολιτικό μνημόσυνο των Ελευθερίου και Σοφοκλή Βενιζέλου, στους τάφους των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι Χανίων.

Το φετινό πολιτικό μνημόσυνο συνέπεσε με τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το θάνατο του Ελευθερίου Βενιζέλου, στις 18 Μαρτίου 1936.

«Ενός ηγέτη με όραμα. Ενός ηγέτη που δημιούργησε τη σύγχρονη Ελλάδα. Ενός μεγάλου μεταρρυθμιστή. Ενός ηγέτη, ο οποίος αντιμετώπισε τεράστιες δυσκολίες με πείσμα, με επιμονή και πρωτοφανή γενναιότητα. Ένας άνθρωπος, ο οποίος τόλμησε να εκσυγχρονίσει την Ελλάδα. Ένας άνθρωπος, ο οποίος τόλμησε να υλοποιήσει γενναίες μεταρρυθμίσεις. Ένας άνθρωπος, του οποίου το προσωπικό ρολόι ήταν συγχρονισμένο με το ρολόι της Ιστορίας. Ένας άνθρωπος, όμως, ο οποίος εξέφρασε – με τον πιο αυθόρμητο τρόπο – τη λαϊκή ψυχή, την ψυχή του Κρητικού, την ψυχή του Έλληνα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...