Μητσοτάκης: «Η δημόσια τάξη είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ελευθερία και την ανάπτυξη»

ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑΤΟ DRONE

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.                                                

Ιδιαίτερη έμφαση στη δημόσια τάξη προσέδωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο της επίσκεψής του στο περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

«Η δημόσια τάξη είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ελευθερία και την ανάπτυξη», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εξέφρασε τη στήριξή του στα στελέχη της ΕΛΑΣ για «το καθοριστικό έργο που έχουν αναλάβει» .

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε και το περίπτερο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου τον υποδέχθηκε ο πρύτανης, Περικλής Μήτκας.

Κατά τη διάρκεια της ολιγόλεπτης συζήτησης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μη επανδρωμένο αερόχημα, το οποίο εκτίθεται και είναι προϊόν της συνεργασίας τριών Πανεπιστημίων με ιδιωτικές εταιρείες.

Στη συνέχεια, βρέθηκε στο περίπτερο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για το αγωνιστικό αυτοκίνητο, τύπου φόρμουλα, το οποίο έχουν κατασκευάσει προπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών.

Στο περίπτερο της ΓΣΕΒΕΕ, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Γιώργος Καββαθάς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εστίασε στις προοπτικές των μικρών επιχειρήσεων, τονίζοντας πως «μέσα από συνενώσεις, οι μικρές επιχειρήσεις θα καταφέρουν να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα τους και με τις προσλήψεις που μπορούν να κάνουν, θα δώσουν λύση και σε ένα μέρος της ανεργίας».

Στο περίπτερο τέλος, του Γ΄ Σώματος Στρατού, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε αναλυτικά για τις δραστηριότητες του Τάγματος Εκκαθαρίσεως Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ).

Στο περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ ο Μητσοτάκης – Το ενδιαφέρον που έδειξε για το drone

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...