Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση επενδύει σε έναν ακήρυχτο ταξικό πόλεμο

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση επενδύει σε έναν ακήρυχτο ταξικό πόλεμο

Κατηγορία

christos.papad…
Δευτέρα 23/05/2016 – 19:25

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση επενδύει σε έναν ακήρυχτο ταξικό πόλεμο

«ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ»                                                              

Ημέρα ντροπής για το κοινοβούλιο και την πατρίδα χαρακτήρισε τη χθεσινή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η πλειοψηφία που αποτελείται από τους 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αποφάσισε ένα πακέτο πολύ σκληρών μέτρων που οδηγούν τη χώρα σε διαρκή ύφεση και αδιέξοδα», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μιλώντας σε εκδήλωση του τομέα κοινωνικής αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι αυτή η πολιτική στραγγαλίζει την οικονομία και φτωχοποιεί τους πολίτες.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επενδύει σε έναν ακήρυχτο ταξικό πόλεμο. «Η διάλυση της μεσαίας τάξης καταστρέφει κάθε ελπίδα ανθρώπινης ζωής και για τους πιο αδύναμους. Θα αυξηθούν οι συνάνθρωποί μας που θα περιέλθουν σε αδυναμία να ανταποκριθούν και στα στοιχειώδη της ανθρώπινης διαβίωσης», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Για το κυβερνητικό πρόγραμμα που επεξεργάζεται η Νέα Δημοκρατία στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, ανέφερε ότι θα περιλαμβάνονται πολιτικές καταπολέμησης της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, στήριξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες, ολοκληρωμένη εφαρμογή της πολιτικής του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και προώθηση ενεργητικών προνοιακών πολιτικών.

«Προτείνουμε στους Έλληνες τη Συμφωνία της Αλήθειας», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ακόμα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι η κοινωνική αλληλεγγύη βρίσκεται πάνω από κόμματα και πολιτικές πεποιθήσεις.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...