Μητσοτάκης: «Θα είμαστε αυστηρότατοι όταν βλέπουμε να συντηρείται ένα καθεστώς ανομίας στο κέντρο της Αθήνας»

Μητσοτάκης: «Θα είμαστε αυστηρότατοι όταν βλέπουμε να συντηρείται ένα καθεστώς ανομίας στο κέντρο της Αθήνας»

«Είναι αδιανόητο να μην μπορώ να πάω στα Εξάρχεια»

«Θα είμαστε αυστηρότατοι όταν βλέπουμε να συντηρείται ένα καθεστώς ανομίας στο κέντρο της Αθήνας», τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης,

«Είναι αδιανόητο εγώ αυτή τη στιγμή να μην μπορώ να πάω στα Εξάρχεια. Κανένας αναγνωρίσιμος δεν μπορεί να πάει στα Εξάρχεια», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ALPHA.

«Επί Νέας Δημοκρατίας αισθανόμασταν πιο ασφαλείς γιατί υπήρχε πολιτική βούληση ότι πρέπει να τελειώνουμε με αυτό το καρκίνωμα των αντιεξουσιαστών και των διαφόρων απίθανων αλητών, διότι περί τέτοιων στοιχείων πρόκειται. Αυτοί έχουν προνομιακές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ και αποδεικνύεται, δυστυχώς, κάθε μέρα ότι έχουν τέτοιες σχέσεις» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφορικά με τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία υπογράμμισε ότι το «δίλημμα είναι στασιμότητα ή δημιουργική ανανέωση. Η Νέα Δημοκρατία επί δικών μου ημερών ούτε αντιμνημονιακή πρόκειται να γίνει ούτε πρόκειται να λέει όχι σε όλα. Θα είναι όμως πάρα πολύ σκληρή στη Βουλή».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...