Μητσοτάκης: Μεγάλο τμήμα των πολιτών ήδη αδυνατεί να πληρώσει τους φόρους

Νέα επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί «εάν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις ευθύνες του», προειδοποιώντας ότι τυχόν καθυστέρηση στην εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισεκατομμυρίων ευρώ, θα οδηγήσει στην επιβολή νέων μέτρων.

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κοροϊδεύει απροκάλυπτα τους πολίτες. Άλλη μια φορά δεν υλοποιεί τις δεσμεύσεις που ανέλαβε με το μνημόνιο που ο ίδιος υπέγραψε», υποστήριξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «μεγάλο τμήμα των πολιτών ήδη αδυνατεί να πληρώσει τους φόρους και πολλές φορές στερείται και τα απαραίτητα της καθημερινότητας», ενώ το «το ίδιο το κράτος χρωστάει πάνω από 7 δισεκατομμύρια σε ιδιώτες».

«Ένα μεγάλο τμήμα της δόσης των 2,8 δισεκατομμυρίων προορίζεται για να καλυφθούν κάποια από αυτά τα χρέη, για να μην κλείσουν και άλλες επιχειρήσεις, να μην οδηγηθούν κι άλλοι Έλληνες στην ανεργία», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ κατέστησε τον Αλέξη Τσίπρα «προσωπικά υπεύθυνο για την κατηφόρα της οικονομίας και την επιδείνωση της καθημερινότητας όλων των Ελλήνων».

«Η χώρα δεν έχει το περιθώριο να ζήσει ξανά τον εφιάλτη της αέναης διαπραγμάτευσης, μιας ανίκανης και ιδεοληπτικής κυβέρνησης. Δεν υπάρχει άλλος καιρός για χάσιμο. Θα μας βρει απέναντι», κατέληξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...