Μητσοτάκης: Μόνο η Ν.Δ. δεν διαπραγματεύτηκε τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας

Δευτέρα 30/05/2016 – 21:19«Η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο κόμμα στην Ελλάδα που δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ τον ευρωπαϊκό της προσανατολισμό», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Λουξεμβούργο
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι η Ευρώπη σήμερα αντιμετωπίζει μία σειρά από μεγάλες προκλήσεις με πιο σημαντική την άνοδο του ακραίου λαϊκισμού ο οποίος, είπε, κινδυνεύει να υπονομεύσει τα θεμέλια των αξιών που κρατούν την Ευρώπη ενωμένη.
«Απέναντι στο λαϊκισμό, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα θα πρέπει να προτάξει τον ορθό λόγο του πολιτικού ρεαλισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα ακραία φαινόμενα τα οποία κυριαρχούν σήμερα στην Ευρώπη.
Η Νέα Δημοκρατία αταλάντευτη, θα παραμείνει προσηλωμένη στην ιδέα μιας ισχυρής Ευρώπης και μιας ισχυρής Ελλάδας, στο επίκεντρο των ευρωπαϊκών εξελίξεων», ανέφερε ακόμα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...