Μητσοτάκης: Να μην ζήσουμε το περσινό διαπραγματευτικό φιάσκο

Μητσοτάκης: Να μην ζήσουμε το περσινό διαπραγματευτικό φιάσκο

Κατηγορία

christos.papad…
Σάββατο 02/04/2016 – 22:26

Μητσοτάκης: Να μην ζήσουμε το περσινό διαπραγματευτικό φιάσκο

«ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ»

Την εκτίμηση ότι «ξαναζούμε την εμπειρία της δήθεν διαπραγμάτευσης Τσίπρα – Βαρουφάκη» εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του, στη Λάρισα.

 

Σύμφωνα με Κυριάκο Μητσοτάκη, οι όποιες εσωτερικές διαφορές μεταξύ των θεσμών είναι γνωστές σ’ όλους, αλλά δεν θα πρέπει να λυθούν σε βάρος της Ελλάδας.

Απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση, την προειδοποίησε να μη διαχειρίζεται το συγκεκριμένο, κρίσιμο ζήτημα με όρους επικοινωνίας, ενώ ξεκαθάρισε ότι «δεν αντέχουμε να ξαναζήσουμε το περσινό φιάσκο».

Κάνοντας ειδική μνεία στις αποκαλύψεις των Wikileaks, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι η κυβέρνηση οφείλει να εγγυηθεί την ασφάλεια και το απόρρητο των επικοινωνιών, καθώς στο κρίσιμο αυτό ζήτημα δεν είναι δυνατόν να υπάρχει καμία σκιά.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επαναδιατύπωσε το αίτημα για εκλογές, διευκρινίζοντας ότι ο λαός είναι έτοιμος να αποφασίσει για το παρόν και το μέλλον, «με εκλογές αλήθειας και όχι παραμυθιών».

«Από εμένα θα ακούτε μόνο τη φωνή της αλήθειας. Θέλω με τον ελληνικό λαό σχέση ειλικρίνειας κι εμπιστοσύνης» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, διαβεβαιώνοντας ότι «έχουμε τη γνώση και το σχέδιο που θα μας οδηγήσει στην οριστική έξοδο από την κρίση».

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από οξυγόνο για να τελειώσει αυτή η θλιβερή περίοδος ασφυξίας, ψέματος, υποκρισίας, λάσπης και τέλματος για τη χώρα» συνέχισε, στο ίδιο επικριτικό ύφος και εκτίμησε ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη, αρχίσει.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...