Μια δημοπρασία με την λάμψη αστέρων του «Rock ‘n’ Roll»

main

Για τους συλλέκτες, πλειοδότες και κυρίως για τους λάτρεις της μουσικής , θα διεξαχθεί μια δημοπρασία με άρωμα rock ‘n’ roll. Ο οίκος Julien’s Auctions Αnnually στις 5 Νοεμβρίου,  θα ανοίξει τις πύλες του για να μας ταξιδέψει στην παλιά αλλά και στην σύγχρονη rock μουσική σκηνή .

Η δημοπρασία Icons and Idols: Rock “n” Roll που διοργανώνεται κάθε χρόνο, αναμένεται να συγκεντρώσει συλλέκτες από κάθε σημείο του κόσμου.

 

1

 

Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν από τα μωβ γυαλιά του «Βασιλιά»  Έλβις Πρίσλεϊ, καθώς και αντικείμενα του Έρικ Κλάπτον, όπως ρούχα, μπότες με την υπογραφή του και άλλα διάφορα αντικείμενα από την καριέρα και την προσωπική του ζωή.  Δύο σπάνιες φωτογραφίες του Πρινς με μία κιθάρα του 1959 Gibson L48, η οποία επίσης βγαίνει σε δημοπρασία και το τζάκετ που φορούσε ο τραγουδιστής στην πρεμιέρα του Under the Cherry Moon στο Σέρινταν του Ουαϊόμινγκ το 1986.

 

2

 

Μεταξύ των σπάνιων αντικειμένων που επρόκειτο να δημοπρατηθούν είναι το πιάνο που δώρισε ο Φρανκ Σινάτρα στην κόρη του Τίνα Σινάτρα, , ένα υπογεγραμμένο συμβόλαιο του άλμπουμ Thriller από τον ίδιο τον Μάικλ Τζάκσον, χειρόγραφοι στίχοι του Βίνι Βίνσεντ και γυαλιά TCB, καθώς και μία βίβλος και ένα περιδέραιο νόμισμα του Έλβις Πρίσλεϊ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσει μια φωτογραφία των Τζον Λένον και Γιόκο Όνο, το μοναδικό άλμπουμ των Beatles, “Hard Day’s Night” και τα έγγραφα σύλληψης του Τζίμι Χέντριξ.

 

3

 

Και οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εδώ, καθώς η σπασμένη κιθάρα του Πατ Σμιάρ των Foo Fighters και η μοναδική πλακέτα υποψηφιότητας των Beatles για τα βραβεία GRAMMY είναι λίγα από τα κομμάτια που θα κεντρίσουν την προσοχή.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στο στο Λος Άντζελες και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο ίδρυμα Crossroads Centre.

 

4

 

 

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...