Μια… σέλφι η αιτία ξυλοδαρμού οπαδού στο Καραϊσκάκη – Δυο συλλήψεις, αναζητούνται τέσσερις

Μια… σέλφι η αιτία ξυλοδαρμού οπαδού στο Καραϊσκάκη – Δυο συλλήψεις, αναζητούνται τέσσερις

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από το τέλος του αγώνα της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Ένας φίλαθλος που φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο στόχαστρο άλλων ατόμων που βρίσκονταν στην ίδια θύρα (8), με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο ξυλοδαρμός του.

Ο νεαρός που δέχθηκε την επίθεση, όπως έγινε γνωστό, είναι οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού και φορούσε τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας «από μέσα», δίχως να φαίνεται. Κάποια στιγμή, όμως, πήρε την απόφαση να βγάλει μια σέλφι με φόντο τη θύρα 7. Έτσι, έβγαλε τη ζακέτα του, έμεινε μόνο με την πράσινη φανέλα και επιχείρησε να τραβήξει μια φωτογραφία του με φόντο τη θύρα των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση κάποιων οπαδών των «ερυθρολεύκων» που βρίσκονταν στην ίδια θύρα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν οι ντροπιαστικές σκηνές που κάνουν από χθες τον γύρο του διαδικτύου.

Για την επίθεση στον νεαρό οπαδό του Παναθηναϊκού έχουν συλληφθεί ήδη δύο άτομα, ενώ αναζητούνται άλλα τέσσερα. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο ένας εκ των συλληφθέντων είναι οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/304879-Mia-selphi-e-aitia-xylodarmoy-opadoy-sto-Karaiskake-Dyo-syllepseis-anazetoyntai-tesseris ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...