Μισή ντουζίνα απουσίες για τον Παναιτωλικό – Η αποστολή για τον αγώνα με την Κέρκυρα

Αρκετές οι απουσίες του Παναιτωλικού ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα. Με πρωινή προπόνηση σήμερα στο Εμιλέον ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας κι έπειτα ανακοινώθηκε η αποστολή όπου υπάρχουν πολλές και σημαντικές απουσίες.

Συγκεκριμένα εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ρόσα που θα χάσει τον πρώτο του αγώνα για φέτος στο πρωτάθλημα, καθώς έχει αγωνιστεί και στα προηγούμενα 22! Ο Χαντάκιας που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού απ’την αναμέτρηση με το Λεβαδειακό κι εγκατέλειψε λόγω ενοχλήσεων στη χθεσινή προπόνηση, όπως ήταν φυσικό έμεινε κι αυτός εκτός αποστολής. Το ίδιο και ο Παρράς που είναι ακόμη ανέτοιμος, ενώ δεδομένες θεωρούνταν οι απουσίες των Τσοκάνη, Ρότσα και Ροντρίγκες που συνέχισαν και αυτή την εβδομάδα με ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Στα θετικά για τον Τραϊανό Δέλλα η επιστροφή του Μιχάι έπειτα απ’την τιμωρία που είχε για τον αγώνα με το Λεβαδειακό και το γεγονός οτι επιστρέφει ο Μπράβο στην αποστολή έπειτα από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα που ήταν τραυματίας. Στα αρνητικά ξανά το γεγονός οτι η ομάδα ξεμένει απο αριστερό μπακ ελλείψει Τσοκάνη, Ρότσα και Παρρά, με τη λογική να λέει οτι ο Μαρινάκης θα αγωνιστεί σ’αυτή τη θέση όπως και στη Λιβαδειά. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αλλάζει ξανά με Άργκους και Μιχάι να αγωνίζονται για πρώτη φορά μαζί στην άμυνα.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές της αποστολής του Τραϊανού Δέλλα :
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ : Κυριακίδης, Σταματόπουλος
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ : Άργκους, Μιχάι, Μύγας, Μαρινάκης, Νταλακούρας
ΜΕΣΟΙ : Πάουλο, Μπεχαράνο, Μπράβο, Ιταμπέλ, Βασιλούδης, Μάζουρεκ, Ντίας, Κλέσιο, Γουίλιαν
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ : Μοράρ, Γιαννιώτης, Βακράκος

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...