Μιχαλολιάκος: Μόνο με την Χρυσή Aυγή η Ελλάδα θα είναι μια ασφαλής χώρα

Μιχαλολιάκος: Μόνο με την Χρυσή Aυγή η Ελλάδα θα είναι μια ασφαλής χώρα

Κατηγορία

christos.papad…
Τετάρτη 20/04/2016 – 19:25

Μιχαλολιάκος: Μόνο με την Χρυσή Aυγή η Ελλάδα θα είναι μια ασφαλής χώρα

Εθνικά επικίνδυνη χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, κάνοντας λόγο για «χάος που επικρατεί στη χώρα με τους λαθρομετανάστες».

Αρχικά ο Νίκος Μιχαλολιάκος στη δευτερολογία του, αναφέρθηκε στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι η αξιολόγηση θα κλείσει, γεγονός που, όπως είπε, σημαίνει ότι για μια ακόμη φορά ο ελληνικός λαός θα υποφέρει.

«Έξι χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Γιώργος Παπανδρέου έβαλε την χώρα στο Μνημόνιο με καταστροφικά αποτελέσματα. Επιτέλους, ο ΣΥΡΙΖΑ ας πραγματοποιήσει την δέσμευσή του να σκίσει το Μνημόνιο που βλάπτει την Πατρίδα. Μόνη λύση για το παράνομο και υπέρογκο χρέος αποτελεί η διαγραφή», τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Αναφορικά με την επίσκεψη των τριών θρησκευτικών ηγετών στη Λέσβο επεσήμανε πως «δεν είπαν ούτε λέξη για την παρακρατική λαθροδιακίνηση από την Τουρκία ούτε για αυτούς που προκάλεσαν τον πόλεμο στην Συρία».

Σχετικά με την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα περί “ανόδου των ακροδεξιών κινημάτων”, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι τα «Εθνικιστικά Κινήματα είναι η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης για επιβίωση».

«Ο ελληνικός στρατός δεν προβλέπεται να υπηρετεί τους λαθρομετανάστες, αλλά να φυλάει τα σύνορα. Η παράνομη εισβολή οποιουδήποτε στη χώρα, πρέπει να θεωρείται ποινικό αδίκημα.

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και θα παραμείνει για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του έθνους. Μόνο με την Χρυσή Aυγή η Ελλάδα θα είναι μια ασφαλής χώρα», κατέληξε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...