Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Ματαράγκα και Παλαιοπαναγιά.

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ-ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ 1-1

Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Ματαράγκας ανάμεσα σε Αρακυνθιακό και Παλαιοπαναγιά με τους γηπεδούχους, οι οποίοι αγωνίζονταν για μεγάλο διάστημα με δέκα παίχτες, ενώ στο τελευταίο τέταρτο με εννέα. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1 με τους φιλοξενούμενους να παίζουν χωρίς άγχος και τους γηπεδούχους να έχουν σαν σκοπό να μην χάσουν το παιχνίδι ώστε να κρατήσουν τη διαφορά πάνω από τους έξι βαθμούς από την Παιανία Μάστρου και να μην μπουν στη διαδικασία των Μπαράζ. Η Παλαιοπαναγιά προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα με τους Κοντό και Ζέλιο και στο 20’ σουτ του Πετράκη απέκρουσε ο Γκρέκας, ενώ στο 30’ είχαν δοκάρι με τον Ζέλιο. Το έργο των γηπεδούχων έγινε πιο δύσκολο στο 33’, όταν ο Γκρέκας δεν υπολόγισε σωστά, βγήκε έξω από την περιοχή και ανέτρεψε τον Ζέλιο, βλέποντας την κόκκινη του διαιτητή Διώτη. Στο 40’ η Παλαιοπαναγιά πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν μετά από συδυασμό του Ζέλλιου με τον Πετράκη, ο τελευταίος πρόλαβε την έξοδο του Ευαγγελόπουλου Θ. (που είχε αντικαταστήσει τον τερματοφύλακα Γκρέκα) και με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η είσοδος του Σιαλευρή βοήθησε τον Αράκυνθο να ανεβάσει την απόδοσή του και στο 55’ μετά από ωραίο συνδυασμό Κουτρούλη και Κολοκούρα, η μπάλα έφτασε στον Θεοδωρόπουλο Χρ. και ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1. Οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 75’ ώστε να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όμως ο Κατσούλας νικήθηκε με τετ-α-τετ από τον Μπίμπα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, η Ματαράγκα έμεινε με εννέα παίχτες, καθώς ο σκόρερ Θεοδωρόπουλος δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη, όμως η Ματαράγκα έχασε δύο ακόμη ευκαιρίες με τον Ευαγγελόπουλο στο 82’ και τον Σιβρύκα στο 87’ για να πάρει το τρίποντο.

Από τον Αράκυνθο ξεχώρισαν οι Ευαγγελόπουλος Χρ., Θεοδωρόπουλος, Καλτσής και Κουτρούλης, ενώ από την Παλαιοπαναγιά οι Κοντος, Πετράκης, Ζέλλιος και Μπίμπας.

Καλό το διαιτητικό τρίο των Διώτη, Μπρέσιακα και Αντωνόπουλου.

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ: Γκρέκας, Κουτρούλης Ν. (75’ Θεοδωρόπουλος Χαρ.), Ευαγγελόπουλος Χρ., Σιβρύκας, Καλτσής, Κολοκούρας, Καλύβας (36’ Ευαγγελόπουλος Θ.), Θεοδωρόπουλος Χρ., Διαμάντης (46’ Σιαλευρής).

ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ: Μπίμπας, Τζουμάνης, Μπαλωμένος, Χουχτούλας, Μυλωνάς, Μπρούμας, Μαραντζάς, Πέκεζ, Κοντος, Πετράκης, Ζέλιος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...