Μοιρασιά για Ηρακλή και ΑΕΚ στην «πισίνα» του Καυτανζογλείου

Μοιρασιά για Ηρακλή και ΑΕΚ στην «πισίνα» του Καυτανζογλείου

Κατηγορία

christos.papad…
Σάββατο 20/02/2016 – 21:56

iraklis-aek

Σε έναν αγωνιστικό χώρο που θύμιζε… βούρκο, η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί με το πρώτο γκολ του Πέκχαρτ με τα κιτρινόμαυρα, όμως ο Ηρακλής πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε τραγικό λάθος του Μπαρόχα.

Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν στην… πισίνα του Καυτανζογλείου Ηρακλής και ΑΕΚ. Σε ένα ματς, που οι παίκτες έδειξαν τις ικανότητές τους και στο κολύμπι, η Ένωση έχασε ευκαιρία να φύγει με το «διπλό» και ο Γηραιός εκμεταλλευόμενος την «γκέλα» του Μπαρόχα έσωσε τον βαθμό.

Δεν γινόταν να παιχτεί ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο. Η μπάλα κόλλαγε σε πολλά σημεία του γηπέδου, λόγω της έντονης βροχόπτωσης και οι δύο ομάδες το έριξαν στα γεμίσματα. Δεν δόθηκε πέναλτι στην Ένωση στο 11’, σε αντικανονικό μαρκάρισμα του Βέλλιου στον Άρθο στην περιοχή.

Κάπως καλύτερη ήταν η κατάσταση στο δεύτερο. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με κοντινή κεφαλιά του Πέκχαρτ (74’), όμως η χαρά της κράτησε μόλις έξι λεπτά καθώς ο Ζιάμπαρης είδε την αδύναμη προβολή του να περνάει μέσα απ’ τα χέρια του Μπαρόχα (80’).

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Μοντέιρο (82’ Λουκίνας), Μπουλούτ (60’ Περόνε), Ρομάνο (60’ Λεοζίνιο), Βέλλιος

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογέτ): Μπαρόχα, Μπακάκης, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα (65’ Λαμπρόπουλος), Βάργκας (58’ Τζεμπούρ), Πέκχαρτ

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...