Μουσείο για …χωρισμένους και στο Λος Άντζελες

Μουσείο για …χωρισμένους και στο Λος Άντζελες

Κατηγορία

kchalkiadakis
Παρασκευή 04/03/2016 – 22:49

Μουσείο για ...χωρισμένους και  στο Λος Άντζελες

Στην αμερικανική πόλη ,Λος Άντζελες, αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το  μουσείο των διαλυμένων ερωτικών σχέσεων (Museum of Broken Relationships).

Στο εν λόγω πρωτότυπο μουσείο θα μπορούν οι  φρεσκοχωρισμένοι επισκέπτες να αφήνουν τα αντικείμενα με τα οποία είχαν συνδυάσει τα πρώην αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στόχος του μουσείου είναι πετύχει μια μορφή ψυχοθεραπείας όπου τα άτομα έχοντας δωρίσει τα αντικείμενα του ερωτικού τους  παρελθόντος …Με αυτό τον τρόπο θα αποβάλλουν τις αρνητικές σκέψεις και τις συνέπειες ενός χωρισμού και θα μπορούν με αισιοδοξία να κάνουν μια νέα αρχή.

Το μουσείο των χωρισμών ξεκίνησε σαν περιοδική έκθεση από την Ολίνκα Βίστιτσα και τον πρώην της Ντρέζαν Γκρούμπισιτς στην πόλη Ζάγκρεμπ στην  Κροατία το 2010 ενώ χάρη στην γρήγορη δημοτικότητά επεκτάθηκε και σε άλλες χώρες.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του καινούριου Μουσείου Διαλυμένων Σχέσεων στη Χόλιγουντ Μπουλβάρ η εναρκτήρια έκθεση θα φιλοξενεί 100 εκθέματα, από τα οποία τα 70 θα προέρχονται από την μόνιμη συλλογή  αντικειμένων του Ζάγκρεμπ και τα υπόλοιπα θα είναι αντικείμενα που επέζησαν από χωρισμούς στο Λος Άντζελες.

«Κάποιες σχέσεις τελειώνουν με εραστές, αγαπημένους, με όνειρα και με πόλεις. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από το συναισθηματικό βάρος σβήνοντας ό,τι σας θυμίζει την οδυνηρή εμπειρία, πετώντας τα όλα στα σκουπίδια-Μην το κάνετε. Δώστα τα σε μας». Αυτό είναι το κείμενο στην ιστοσελίδα του μουσείου που καλεί τους κάτοικους της πόλης  αλλά  και τις πληγωμένες καρδιές όλου του κόσμου να κάνουν τις δωρεές τους .

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...