Μπάγερν-Βόλφσμπουργκ και Άρσεναλ-Γουέστ Μπρομ στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μπάγερν-Βόλφσμπουργκ και Άρσεναλ-Γουέστ Μπρομ στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις από τον ΟΠΑΠ στα σημεία τους, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους

Δύο από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, οι αγώνες της Bundesliga, Μπάγερν-Βόλφσμπουργκ και της Premier League, Άρσεναλ-Γουέστ Μπρομ περιλαμβάνονται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Για τα δύο αυτά παιχνίδια ο ΟΠΑΠ προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία τους, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια τους. 

Ο αγώνας Μπάγερν-Βόλφσμπουργκ θα διεξαχθεί σήμερα, στις 21:30. Η Μπάγερν κέρδισε την Τρίτη, εκτός έδρας με 3-0 τη Σάλκε και συμπλήρωσε 4 νίκες και μία ήττα σε 5 αγωνιστικές. Η Βόλφσμπουργκ παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στη Βέρντερ Βρέμης και σε 5 αγώνες μετράει μία νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Τη μοναδική νίκη της πέτυχε εκτός έδρας επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 1-0.

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, θα διεξαχθεί ο αγώνας  Άρσεναλ-Γουέστ Μπρομ. Από την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0, στο ντέρμπι με την Τσέλσι, προέρχεται η Άρσεναλ, η οποία έχει πετύχει 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια της στο Emirates. Η Γουέστ Μπρομ έφερε ισοπαλία 0-0 εντός έδρας με τη Γουέστ Χαμ. Έχει 1 βαθμό περισσότερο από την Άρσεναλ και εκτός έδρας μετράει μία νίκη και μία ήττα. 

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει και πολλά ειδικά στοιχήματα για τα Ματς του Κουπονιού, Μπάγερν-Βόλφσμπουργκ και Άρσεναλ-Γουέστ Μπρομ.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα κόρνερ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα  που θα σκοράρει, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/302275-Mpagern-Bolphsmpoyrgk-kai-Arsenal-Goyest-Mprom-sta-Mats-toy-Koyponioy-toy-PAME-STOICHEMA ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...