“Μπάλα” ή “σεξ”; Τι προτιμούν οι άντρες;

“Μπάλα” ή “σεξ”; Τι προτιμούν οι άντρες;

Κατηγορία

kchalkiadakis
Τετάρτη 16/03/2016 – 23:05

“Μπάλα” ή “σεξ”; Τι προτιμούν οι άντρες;

Αλήθεια τι αγαπούν περισσότερο οι άνδρες; Το σεξ ή την μπάλα; Κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να τον δελεάσεις αλλά εκείνος φαίνεται να μην συγκινείται για κανέναν λόγο. Αντίθετα περιμένει πως και πώς να αρχίσει το ματς.

Τα νέα μάλλον δεν είναι και τόσο ευχάριστα καθώς σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το βρετανικό πανεπιστήμιο Loughborough για λογαριασμό της Nissan και στόχος ήταν να αξιολογηθεί ο ενθουσιασμός των φιλάθλων, ενόψει του τελικού του Champions  League στο Μιλάνο, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άντρες ενθουσιάζονται περισσότερο όταν κερδίζει η ομάδα τους στο ποδόσφαιρο, από όταν έχουν την προοπτική να κάνουν σεξ κατέληξαν οι ερευνητές.

Όπως φαίνεται, κοντά στο 67% των αντρών δήλωσε πως το να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα να κερδίζει τους χαροποιεί περισσότερο από το σεξ.

Ακόμα, οι Βρετανοί άντρες φαίνεται πως παρακολουθούν ποδόσφαιρο κατά μέσο όρο 3,5 ώρες ανά εβδομάδα, ενώ αντίστοιχα κάνουν σεξ 2,5 ώρες στο ίδιο διάστημα. Επίσης, μεγάλο ήταν το ποσοστό εκείνων που δήλωσαν πως αισθάνονται μεγαλύτερη ανυπομονησία πριν ένα σημαντικό παιχνίδι της ομάδας τους παρά πριν από ένα βράδυ με τη σύντροφο και τα παιδιά τους.

Όσον αφορά τη διαφορά προτιμήσεων των δυο φύλων, το 70% των αντρών δήλωσε πως ενθουσιάζεται με το ποδόσφαιρο, έναντι του 46% των γυναικών που δήλωσε ότι αγαπά το εν λόγω άθλημα. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι άντρες τείνουν να ενθουσιάζονται περισσότερο από τις γυναίκες και στην προοπτική του σεξ.

Η ενδιαφέρουσα έρευνα διεξήχθη από το βρετανικό πανεπιστήμιο Loughborough, για λογαριασμό της εταιρείας Nissan που ήθελε να αξιολογήσει τον ενθουσιασμό των φιλάθλων ενόψει του τελικού του Champions League στο Μιλάνο, του οποίου είναι χορηγός.

Η εταιρεία αυτοκινήτων συνεργάστηκε με ειδικούς αθλητικούς ερευνητές από το πανεπιστήμιο Loughborough προκειμένου να διευκρινιστεί για ποιο λόγο το ποδόσφαιρο είναι τόσο ενδιαφέρον για τους άντρες. Στην έρευνα συμμετείχαν 5.000 άτομα από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία.

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος Marketing της Nissan στην Ευρώπη, Jean-Pierre Diernaz δήλωσε: «Μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει ανακαλύψει την επιστημονική φόρμουλα για τον ενθουσιασμό και θέλουμε να ανοίξουμε τον δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση, ξεκινώντας από τους οπαδούς του ποδοσφαίρου».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...