Γ.Μπέκος και όχι Θ.Καλαβρουζιώτης στο κίνημα Παπανδρέου. Όλα τα ονόματα.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία συγκρότησης του ψηφοδελτίου του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, αφού η αρμόδια Επιτροπή στην οποία επικεφαλής είναι ο Σ. Ξυνίδης κατέληξε στις τελικές της αποφάσεις, μετά και την κατάθεση και άλλων προτάσεων που έγινε και ηλεκτρονικά. Όπως είχαμε αναφέρει χθες σε δημοσίευμά μας ακούστηκε το όνομα του Θ. Καλαβρουζιώτη κάτι που τελικά άλλαξε και απο την Ναυπακτία θα είναι υποψήφιος μόνο ο Γιάννης Μπέκος.

Δείτε το ρεπορτάζ του agriniopress.gr

Το ψηφοδέλτιο »κλείδωσε» τελικά το βράδυ και θα αποτελείται ανά περιοχή, εαν δεν υπάρξουν κάποιες ανατροπές της τελευταίας στιγμής:

po-mpekosΞεκινώντας από τη Ναυπακτία, η υποψηφιότητα που προκρίθηκε τελικά ήταν του μηχανικού Γιάννη Μπέκου (φωτο).

 
po-zampatiΣτο Μεσολόγγι »κλειδώσαν» οι υποψηφιότητες της δικηγόρου Φωτεινής Ζαπάτη (φωτο) και του επίσης νομικού κ. Κουτσαγγέλη.

 

Από την περιοχή της Τριχωνίδας υποψήφιος με το Κίνημα  είναι ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός και ο πρώην πολιτευτής και συνδικαλιστής Αθ. Κατερινόπουλος.

 

po-karagouniΣτην ίδια περιοχή τελικά δεν προχώρησε η υποψηφιότητα της  μηχανικούΜαρίζας Κωτσαρέλη, κόρης του αείμνηστου πρώην αντιδημάρχου Αγρινίου Γ. Κωτσαρέλη,  και υποψήφια θα ειναι η  νεαρή γεωλόγος Βάσω Καραγκούνη (φωτο) που είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία στο ψηφοδέλτιο του Π. Μοσχολιού στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

 

 

 

po-torounidisΣτον Βάλτο έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του πρώην δημάρχου Αθ. Τορουνίδη (φωτο).

 

 

 

 

po-tampakisΑπο το Ξηρόμερο υποψήφιοι θα είναι ο δικηγόρος κ. Κόκκαλης , όπως και ο Αντώνης  Ταμπάκης (φωτο) που  είναι  περιβαλλοντολόγος  και δραστηριοποιείται στο Αγρίνιο ως ιδιωτικός υπάλληλος.

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...