Μπέσυ Μάλφα: Οι συμβουλές που δίνει στις κόρες της

Μπέσυ Μάλφα: Οι συμβουλές που δίνει στις κόρες της

Οι δίδυμες κόρες που έχουν αποκτήσει η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ακολουθούν τα βήματα των πετυχημένων γονιών τους στην υποκριτική.

«Είναι φτιαγμένες γι’ αυτό, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται.» είπε πρόσφατα η περήφανη μαμά σε συνέντευξή της στο Tv Ζάπινγκ και συνέχισε:
 «Οι κόρες μου θέλουν να ακολουθήσουν το χώρο της τέχνης, υποκριτική, τραγούδι, χορό… Από μικρές τους άρεσε. Βοήθησε, βέβαια, το γεγονός ότι μεγάλωσαν σε ένα σπίτι ηθοποιών που αγαπούσαν αυτό που έκαναν με όποιες δυσκολίες. Όταν γεννήθηκαν επειδή ήταν δίδυμες δυσκολευόμουν ακόμα και για το γάλα τους».
-Τι συμβουλή τούς έχεις δώσει για να τις προστατεύσεις από έναν χώρο δύσκολο και περίεργο;
«Καταρχάς να είναι ο εαυτός τους, να είναι ευγενείς και καλά καταρτισμένες σε αυτό που κάνουν».
-Είναι όνειρο σου να παίξετε μαζί κάποια στιγμή;
«Πολλά όνειρα για το μέλλον δεν κάνω γιατί έρχεται η πραγματική ζωή και με αποστομώνει. Δεν θα έλεγα, όμως, «όχι» να παίξω με τα παιδιά, θα χαιρόμουν»!
-Ο Γεράσιμος τι λέει τώρα που οι κόρες σας θα ασχοληθούν με το θέατρο;
«Είναι ήρεμος. Είναι πολύ καλός πατέρας και το λέω με χαμόγελο αυτό»!
-Πιο αυστηρός ποιος είναι;
«Για μένα ο Γεράσιμος. Τα κορίτσια τον Αύγουστο έγιναν 18 ετών και τις αφήνουμε να ανοίξουν τα φτερά τους… Όσο μπορούμε είμαστε κοντά τους. Γιατί και εμείς δουλεύουμε σαν τρελοί γι’ αυτά. Είναι λογικά και σεμνά παιδιά, βλέπουν τον αγώνα και τις αγωνίες μας και συμμετέχουν σ’ αυτό».
-Ο γιος σου θα μπει κι αυτός στο παιχνίδι;
«Δεν το βλέπω, δεν του πολυαρέσει. ‘Εχει χαρίσματα αλλά τα χρησιμοποιεί για πλάκα. Κλίνει προς την ιατρική και την αστροφυσική, αυτά του αρέσουν πιο πολύ».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...