Μπέτι Μίντλερ προς Κιμ Καρντάσιαν: «Δώσε σε ιδρύματα έσοδα από τις γυμνές σέλφι»

Μπέτι Μίντλερ προς Κιμ Καρντάσιαν: «Δώσε σε ιδρύματα έσοδα από τις γυμνές σέλφι»

Κατηγορία

eri200
Πέμπτη 10/03/2016 – 20:08

midler

Καλά κρατεί η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ της τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν και της Μπέτι Μίντλερ, με αφορμή τις ολόγυμνες σέλφι φωτογραφίες της πρώτης και τα βιτριολικά σχόλια της ηθοποιού.

«Αν η Κιμ Καρντάσιαν θέλει να δούμε ένα μέρος του σώματός της που ποτέ δεν μας έχει αποκαλύψει, τότε θα πρέπει να καταπιεί την κάμερα», ήταν το αιχμηρό σχόλιο της διάσημης αμερικανίδας ηθοποιού και είχε και συνέχεια.

Με το τεράστιο κωμικό ταλέντο που την διακρίνει εδώ και δεκαετίες, Μίντλερ δημοσίευσε μία σέλφι-παρωδία, τεχνικά επεξεργασμένη, με την ίδια στο κέντρο της φωτογραφίας. Ποζάροντας με ένα χαρτόνι τοποθετημένο μπροστά από το σώμα της, η Μίντλερ στέλνει το μήνυμά της προς την τηλεπερσόνα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αποστομωτική απάντηση της Μπέτι Μίντλερ στην Κιμ Καρντάσιαν για τις γυμνές selfie

midler

«Κιμ Καρντάσιαν, βάλε τον εαυτό σου να δουλέψει… για ένα καλό λόγο», γράφε η ηθοποιός, παρακινώντας τη να συγκεντρώσει χρήματα από τις γυμνές σέλφι της και να τα δωρίσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, όπως το Stages for Success που ίδρυσε η Μίντλερ, προσφέροντας ευκαιρίες στην υποκριτική για παιδιά φτωχών οικογενειών.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...