Μπίλ Κόσμπι: Ένοχος για βιασμό πριν από 14 χρόνια

Μπίλ Κόσμπι: Ένοχος για βιασμό πριν από 14 χρόνια

Στο… σκαμνί για δεύτερη φορά θα καθίσει ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι, αντιμετωπίζοντας εκ νέου τις κατηγορίες 57 γυναικών για σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση.

Ο Μπιλ Κόσμπι βρίσκεται αντιμέτωπος με τρεις κακουργηματικές κατηγορίες για σεξουαλικά παραπτώματα, η κάθε μία εκ των οποίων επισύρει ποινή φυλάκισης ακόμη και 10 χρόνων.

Οι καταγγελίες των γυναικών ξεκινούν από εκμετάλλευση της ισχυρής του θέσης, έως και χρήση ναρκωτικών και παραλυτικών ουσιών, προκειμένου να τις ρίξει στο κρεβάτι και να ασελγήσει πάνω τους.

Το αμερικανικό δικαστήριο αποφάσισε την επανεξέταση του συνόλου της πολύκροτης υπόθεσης, η οποία έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη και προκάλεσε ντόμινο αποκαλύψεων για σεξουαλικές επιθέσεις στον -κατά τα άλλα- μαγικό κόσμο του Χόλιγουντ, μετά τις αποδείξεις που βρέθηκαν και την καταδίκη του διάσημου κωμικού για το βιασμό μίας εκ των γυναικών που τον κατηγορούν, πριν από 14 χρόνια.

Η απόφαση του αμερικανικού δικαστηρίου συνεπάγεται ότι ο διάσημος κωμικός, ο «πατέρας της οικογένειας», θα τεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με κάθε μία από τις 57 γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/329904-Mpil-Kosmpi-Enochos-gia-biasmo-prin-apo-14-chronia ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...