Μπακογιάννη:Δεν σας δίνουμε το δικαίωμα παράδοσης της Εθνικής κυριαρχίας

1811502

Για «παράδοση της εθνικής κυριαρχίας» έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννημιλώντας στη Βουλή αναφερόμενη στο θέμα της συγκρότησης του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων.

Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως: «Στην ταπεινωτική σύμβαση των Βερσαλλιών που υπέγραψε η Γερμανία μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ήταν η αιτία του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, τέτοιο Ταμείο δεν προβλεπόταν», για να προσθέσει πως: «οι ευθύνες καταλογίζονται και σε κόμματα και σε πρόσωπα».

Παράλληλα η κα Μπακογιάννη επεσήμανε πως: «επί τρεις μέρες προσπαθώ να πείσω την κυβέρνηση να προσθέσει τη φράση πως ότι πρόκειται να πάει στο Ταμείο θα το αποφασίζει η Βουλή. Δεν το κάνετε γιατί το μόνο που εξαιρέσατε είναι τους αρχαιολογικούς χώρους και τα ακίνητα Natura και Ramsar. Στους νόμους ό,τι ρητώς δεν εξαιρείται, επιτρέπεται. Το Ταμείο θα έχει την δυνατότητα χωρίς δημοκρατικό έλεγχο να έχει το σύνολο της δημόσιας περιουσίας. Αυτό το δικαίωμα δεν σας το δίνουμε εμείς, οι φιλελεύθεροι. Είναι ντροπή, παράδοση της εθνικής κυριαρχίας. Αυτό το δικαίωμα δεν το έχετε».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αγαπά τους φτωχούς και γι’ αυτό θέλει να μεγαλώσει ο αριθμός τους. Δυστυχώς θα πετύχει να φτωχοποιήσει μεγάλο τμήμα της κοινωνίας. Παραδεχθήκατε ότι το σπιράλ της ύφεσης θα συνεχιστεί και αυτό σημαίνει ότι δεν θα πετύχετε τους στόχους και θα πάμε στον περίφημο κόφτη.Θα υποχρεωθείτε να κόψετε δαπάνες άτσαλα και δεν θα τις επιλέξετε εσείς», κατέληξε στην ομιλία της στη Βουλή η Ντόρα Μπακογιάννη.

The post Μπακογιάννη:Δεν σας δίνουμε το δικαίωμα παράδοσης της Εθνικής κυριαρχίας appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...