Μπαλτάκος: “Ο Κασιδιάρης δεν φέρθηκε μανιάτικα”

Μπαλτάκος:
Απολογητικός και αποκαλυπτικός όσο ποτέ ο παραιτηθείς γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για όλο το παρασκήνιο της παραίτησής του, για την σχέση του με την Χρυσή Αυγή, για τον Κασιδιάρη, τον πρωθυπουργό, αλλά και για τη Νέα Δημοκρατία.
Οι αποκαλύψεις του Τάκη Μπαλτάκου στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ φέρνουν νέα δεδομένα στο προσκήνιο της υπόθεσης που έφερε τρικυμία στην κυβέρνηση και αναμένεται να προκαλέσουν νέες συζητήσεις.

Στη συνέντευξή του ο κ. Μπαλτάκος αποκαλύπτει πως εκτός από τον Κασιδιάρη και την Χρυσή Αυγή είχε «επαφές και με τους βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων». Καταδικάζει την πράξη του Ηλία Κασιδιάρη να καταγράψει την συνομιλία τους, ενώ μεταξύ άλλων σημειώνει «Είμαι εναντίον των αριστερών με δεξιά τσέπη, όχι των προλετάριων… Η Νέα Δημοκρατία είναι κόμμα κεντροδεξιό και κινδυνεύει να χάσει την δεξιά της πτέρυγα», ενώ για τον γιό του σημειώνει «ο γιος μου δεν αξίζει την κριτική που του ασκήθηκε. Είμαι περήφανος που δεν πτοείται και επιμένει».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...