Μπαρτομέου: «Τα λεφτά στον Νεϊμάρ δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο»

Μπαρτομέου: «Τα λεφτά στον Νεϊμάρ δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο»

Στον τρόπο με τον οποίο η Παρί Σεν Ζερμέν απέκτησε τον Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζοζέ Μαρία Μπαρτομέου. 

Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» τόνισε ότι τα χρήματα της Παρί, δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Σίγουρα, η δήλωση θα συζητηθεί. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Από τότε που έφυγε, δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Νεϊμάρ. Εάν μας είχε πει νωρίς ότι ήθελε να φύγει, θα είχαμε χρόνο να βρούμε έναν αντικαταστάτη του επιπέδου του. Συνειδητοποίησα εκείνο που ήθελε σε μια συνάντηση που είχαμε. Όταν επιστρέψαμε από την περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, όλα είχαν τελειώσει. Όταν ένας παίκτης θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα, μπορεί να το κάνει, αλλά πρέπει να μας προειδοποιήσει, όπως έκαναν ο Φάμπρεγκας ή ο Πέδρο Ροντρίγες. Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που έφυγε ο Νεϊμάρ. Η Παρί Σ.Ζ έχει πληρώσει μια πολύ υψηλή ρήτρα διαπραγμάτευσης, χρήματα που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Αυτό επηρέασε ολόκληρη την αγορά και χαίρομαι για την έρευνα που διεξάγει η UEFA».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/301263-Mpartomeoy-Ta-lephta-ston-Neimar-den-echoyn-kamia-schese-me-to-podosphairo ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...