Μπεν Άφλεκ: «Ελεύθερη να μιλά για την απιστία μου η Τζένιφερ Γκάρνερ»

Μπεν Άφλεκ: «Ελεύθερη να μιλά για την απιστία μου η Τζένιφερ Γκάρνερ»

Κατηγορία

eri200
Τρίτη 15/03/2016 – 08:46

affleck

«Μεγάλη καρδιά» έχει ο Μπεν Άφλεκ και τους συγχωρεί όλους. Όπως την τέως σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ που έβγαλε στη φορά τα «άπλυτα» του, αποκαλύπτοντας σε συνέντευξή της στο τεύχος Μαρτίου του Vanity Fair ότι εκείνος διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 28χρονη νταντά των τριών παιδιών τους.

Παρά την υπόσχεση που του είχε δώσει ότι δεν θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις για λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής και συνεπώς για όλα όσα οδήγησαν στο διαζύγιο, η Γκάρνερ αθέτησε την υπόσχεσή της, με αποτέλεσμα ο Άφλεκ να γίνει περίγελος.

«Ένιωσε ότι ήθελε να το συζητήσει, να το βγάλει από μέσα της και να το ξεπεράσει», είπε ο Μπεν Άφλεκ σε συνέντευξή του στους New York Times.

«Είναι ΟΚ. Μπορεί να μιλάει για αυτό το θέμα», συμπλήρωσε ο ηθοποιός, ενώ δεν παρέλειψε να πλέκει το εγκώμιο της τέως συζύγου του, χαρακτηρίζοντάς την «σπουδαία ηθοποιό και σπουδαίο άνθρωπο».

Παρά το διαζύγιο, οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. «Την είδα μόλις σήμερα το πρωί, αυτή είναι η καθημερινότητα που ζω», είπε ο ηθοποιός στους New York Times.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξοργισμένος ο Μπεν Άφλεκ με τη Τζένιφερ Γκάρνερ

 

Το καλοκαίρι θα βρει τον Άφλεκ και τη Γκάρνερ μαζί με τα τρία τους παιδιά σε διακοπές στην Ευρώπη, καθώς σε λίγες ημέρες ο ηθοποιός ξεκινά στη γηραιά ήπειρο τα γυρίσματα για τη νέα του ταινία, «Justice League».

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...