Μποντιρόγκα: «Ο κύριος Παύλος ήταν ένας λόγος για να παίξεις στον Παναθηναϊκό»

Μποντιρόγκα: «Ο κύριος Παύλος ήταν ένας λόγος για να παίξεις στον Παναθηναϊκό»

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα είναι ένα από τα πολλά αστέρια που φόρεσαν τη φανέλα του Παναθηναϊκού επί των ημερών του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ με δηλώσεις του στην «Πράσινη» είπε ότι «θα ήθελα να δώσω τα συλλυπητήριά μου στον Δημήτρη, τον Θανάση και σε όλη την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Είμαι πολύ στενοχωρημένος για το χαμό πάνω από όλα ενός σπουδαίου ανθρώπου με μεγάλη καρδιά και στη συνέχεια ενός τρομερού προέδρου. Ήταν μεγάλη τιμή που βρέθηκα στον Παναθηναϊκό και μπόρεσα να τον γνωρίσω. Τα τέσσερα χρόνια που ήμουν στον Παναθηναϊκό ήταν ξεχωριστά. Αυτό που τον έκανε να ξεχωρίζει για εμένα είναι το γεγονός ότι δεν ήταν μόνο ο πρόεδρος της ομάδας σου, αλλά σε έκανε να νιώθεις κομμάτι της οικογένειάς του».

Και συνέχισε: «Πάντα φρόντιζε να σου δίνει περισσότερα, όπως κάνει κάποιος μεγάλος με ένα μέλος της οικογένειάς του. Από την άλλη, βέβαια, περίμενε και πολλά από σένα, ήθελε να καταλάβεις τι εστί Παναθηναϊκός, τον οποίο αγαπούσε πάρα πολύ. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και κάθε αθλητής θέλει να φορέσει τη φανέλα του, αλλά στην εποχή μου ο κύριος Παύλος αποτελούσε έναν ακόμη σημαντικό λόγο ώστε να παίξεις με τα πράσινα. Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ο οποίος άλλαξε την ιστορία ενός συλλόγου».

Πηγή filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/334346-Mpontirogka-O-kyrios-Paylos-etan-enas-logos-gia-na-paixeis-ston-Panathenaiko ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...