Μπορούσε και την νίκη το Τρίκορφο…

 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ-ΤΡΙΚΟΡΦΟ 2-2

 Τον απόλυτο αιφνιδιασμό κατάφερε να πετύχει η ομάδα του Τρικόρφου μέσα στην έδρα της Ακαδημία Ευηνοχωρίου, οι οποίοι προπορεύονταν στο βαθμολογικό πίνακα και την επόμενη χρονιά θα αγωνίζονται στην πιο πάνω κατηγορία. Το Τρίκορφο μέχρι το 15’ είχε καταφέρει να προηγείται με 0-2 χάρη σε δύο τέρματα του Παπακωστόπουλου, πρώτα στο 2’  με πλασέ και έπειτα στο 15’ από θέση τετ-α-τετ, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να είχε σημειώσει και ένα τρίτο τέρμα με κραυγαλλέα την ευκαιρία του 12’ σε κεφαλιά του σκόρερ, την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπράτσικας που αρκετές φορές κράτησε την Ακαδημία στο παιχνίδι.

   Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι ρόλοι αντιστράφηκαν και οι γηπεδούχοι με πρωταγωνιστές τους Ρισβά που δημιουργούσε και Μιχαλόπουλου που εκτελούσε, έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με δύο γκολ, με πανομοιότυπο τρόπο, πρώτα στο 57’ όπου ο Ρισβάς ξέφυγε από τα αριστερά και σέρβιρε στον Μιχαλόπουλο, ενώ στο 63’ και πάλι ο Ρισβάς πέρασε δύο αντιπάλους, πάσαρε στον Μιχαλόπουλο και ο τελευταίος αυτή τη φορά με το αριστερό, έκανε το τελικό 2-2. Από εκεί και πέρα η Ακαδημία δεν έχασε κάποια σπουδαία ευκαιρία και οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίχτες, καθώς πρώτα στο 86’ ο Μαντέλος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη του διαιτητή Λιόνα, ενώ στο 89’ ο Παπαδόπουλος αντίκρισε και αυτός τη δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίχτες.

   Από την Ακαδημία ξεχώρισαν οι Ρισβάς, Μιχαλόπουλος, Μπράτσικας και Πασπαλιάρης Ι. ενώ από το Τρίκορφο οι Παπακωστόπουλος, Κανέλος Χ. και Πετσίνης.

    ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Μπράτσικας, Κοκκόρης (79’ Ζουμάς), Σούφρας, Πασπαλιάρης Δ., Μαντέλος, Τριώτης (64’ Τσαλίκης), Πασπαλιάρης Ι., Μιχαλόπουλος, Κράνης, Ρισβάς, Πατούλιας.

   ΤΡΙΚΟΡΦΟ: Κανέλος Α., Κυρίτσης Γ., Μυτιλήνης, Μυλωνάς, Παπαδόπουλος, Παπακωστόπουλος, Γιαβρούτας, Καραμπέτσας (68’ Δημητρόπουλος), Κυρίτσης, Κανέλος Χ. (89’ Γούλας), Πετσίνης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...