Μπορούσε την πρόκριση ο Ναυπακτιακός…Φωτο – Ρεπορτάζ

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ 2

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 1

-Στο τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών πέρασε η ομάδα της Νέας Ερυθραίας που επιβλήθηκε με 2-1 του Ναυπακτιακού στην παράταση στο ουδέτερο γήπεδο του Κιάτου.

-Με δύο τέρματα του Αδραχτά στο 23 και στο 98′ ο Πανερυθραικός,με αυτογκόλ του Χατζή στο 66′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μικελάτου μέσα στην περιοχή του Μολφέση ισοφάρισε ο Ναυπακτιακός

-O Πανερυθραικός πάει για το triple μετά από πρωτάθλημα και κύπελλο.

Δεν τα κατάφερε ο Ναυπακτιακός απέναντι στον Πανερυθραικό αφού ηττήθηκε με 2-1(1-1) στην παράταση . Οι παίκτες του Γιάννη Πανουργιά πάλεψαν  και είχαν τις ευκαιρίες  να κάνουν γκολ όμως σε καθοριστικές φάσεις δεν ήταν αποτελεσματικοί  και δεν εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των αντιπάλων τους, κάτι που έκαναν οι παίκτες του Πανερυθραικού και κατάφεραν να σημειώσουν δύο γκολ  που τους χάρισαν την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας. Ο Ναυπακτιακός κλείνει την χρονιά όχι όπως θα ήθελε με τον πρώτο στόχο που ήταν το πρωτάθλημα και η άνοδος να έχουν χαθεί από πολύ νωρίς , αλλά παρ’ όλα αυτά κανείς δεν μπορεί να μην υπολογίσει την κατάκτηση του super cup και του κυπέλλου Αιτ/νιας και την  παρακαταθήκη που άφησαν οι παίκτες του για το μέλλον  με την σπουδαία πορεία τους στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας. Ο Ναυπακτιακός έφτασε στους τέσσερις έχοντας στη σύνθεσή του πλην του Μικελάτου και Καρτσακλή παιδιά από την Ναύπακτο και την Ναυπακτία που γνωρίζουν πόσο βαριά είναι η φανέλα του Ναυπακτιακού. Νομίζω ότι είναι η ώρα για ανασύνταξη έτσι ώστε με δουλεία και με βάση αυτά τα παιδιά ο Ναυπακτιακός να επιστρέψει εκεί που του αξίζει.

Για τον Πανερυθραικό διακρίθηκαν οι Αδραχτάς , Λάσκαρης, Τσίπρας για τον Ναυπακτιακό οι Ανδρεόπουλος, Καραγιάννης και Γεωργακόπουλος.

Καλή η διαιτησία του κ.Κακρίδης και των βοηθών του Σπυλιώτη και Πυργάκη.

Πανερυθραϊκός: Μολφέσης, Τριανταφύλλου (71’ Γλυνός), Γκριτζάς, Σαχσανίδης, Γκόλιας, Χατζής, Αδραχτάς, Λάσκαρης, Τσίπρας (111’ Τζανόπουλος Ι.), Αντωνιάδης, Παπάζογλου (118’ Μίκος)

Ναυπακτιακός Αστέρας: Ανδριόπουλος, Καζανάς, Μπράνης, Θεοχάρης, Ζαχαρόπουλος, Θανάσιος (85’ Καρτσακλής), Καραγιάννης, Γεωργακόπουλος (104’ Καλαβρουτζιώτης), Ψυχογιός, Μικελάτος, Σταυρακόπουλος (78’ Αδραχτάς)

 Το φίλμ του αγώνα:

Πανερυθραικός – Ναυπακτιακός  1 – 0 (Ημίχρονο)

8′ Εκτέλεση κόρνερ από τον Μικελάτο ο Σταυρόπουλος με προβολή από την μικρή περιοχή θα στείλει τη μπάλα δίπλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

23′ ( 1-0) ο Πανερυθραικός με άπιαστο  αριστερό σουτ του Αδραχτά έπειτα από σέντρα του Παπάζογλου από τη μεγάλη περιοχή δεν μπόρει ο Ανδρεόπουλος να αντιδράσει, η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.

26΄ευκαιρία του Τσίπρα (Πανερυθραικός) με πλασέ μέσα από την περιοχή η μπάλα περνά λίγο άουτ.

27΄Τραγικό λάθος του Θεοχάρη εκμεταλλεύεται ο Τσίπρας ο οποίος επιχειρεί ψηλοκρεμαστό σουτ  με  τον Θεοχάρη να διώχνει με το κεφάλι πάνω στη γραμμή.

32′ Σουτ του Γεωργακόπουλου η μπάλα θα περάσει άουτ.

34′ Εκτέλεση φάουλ του Λάσκαρη κεφαλιά πάσα του Αντωνιάδη σουτ από κοντινή απόσταση του Τσίπρα η μπάλα θα περάσει άουτ.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

53′ Εκτέλεση φάουλ του Μικελάτου η μπάλα στο Θεοχάρη που με κεφαλιά θα πασάρει στον Γεωργακόπουλο που από κοντά δεν θα καταφέρει να νικήσει τον Μολφέση που θα διώξει σε κόρνερ.

54΄πλασέ του Γεωργακόπουλου ο Μολφέσης (τερμ) έδιωξε κόρνερ.Ευκαιρία για Ναυπακτιακό.

62΄ ΓΚΟΛ:  Εκτέλεση φάουλ του Μικελάτου αυτογκόλ με κεφαλιά ο Χατζής Ισοφάριση σε 1 – 1

66΄Σουτ του από αριστερά Σταυρόπουλου λίγο άουτ.

Α’ΜΕΡΟΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ 

98′ Γκοολ Κεφαλιά του Αδραχτά η μπάλα στα δίκτυα 2-1

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Α ΜΕΡΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ  2-1

Β’ΜΕΡΟΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ

106′ Ο Ανδρεόπουλος λέει όχι σε σουτ του Αδραχτά (Πανερυθραικού)

110′ Πανερυθραικός-Ναυπακτιακός 2 – 1

Συνεχίζεται….



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...