Μπράβο Δήμητρα!!!Οι αφανείς ήρωες των τοπικών γηπέδων.

Σε κάθε αγώνα μερικά πράγματα περνάνε στα ψηλά και δεν θα έπρεπε. Παντού αναγράφουμε τους ποδοσφαιριστές τους διαιτητές και ξεχνάμε ίσως του σημαντικότερους ανθρώπους που υποστηρίζουν κάθε αγώνα και δεν είναι άλλοι από τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες των τοπικών γηπέδων που όποιος μόνο βρίσκεται κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα καταλαβαίνει τι γράφουμε.Δεν είναι οι άνθρωποι που έρχονται στο γήπεδο για να πάρουν το χαρτζιλίκι τους είναι οι άνθρωποι που έρχονται στο γήπεδο για να προσφέρουν με την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους στο συνάνθρωπο κάνοντας το σταυρό τους πριν την έναρξη όλα να πάνε καλά και να μην έχουν κανένα περιστατικό όχι για να λουφάρουν αλλά για να φύγουν όλοι χαρούμενοι και υγιείς από ένα παιχνίδι.

Να πούμε όμως πιο συγκεκριμένα σήμερα στο παιχνίδι Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς – Αχιλλέας Γραμματικούς είχαμε τον ευτυχώς όχι σοβαρό τραυματισμό του Θοδωρή Πλυταριά η νοσηλεύτρια του αγώνα κ. Δήμητρα Χαβαλίνα  χωρίς να πανικοβληθεί  έχοντας μεγάλη εμπειρία και η ίδια αλλά οι υπόλοιποι συνάδελφοι της σε όλα τα γήπεδα πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και ζήτησε άμεσα να έρθει ασθενοφόρο για να παραλάβει τον τραυματισμένο παίκτη δίνοντας μεγάλη σημασία στις πρώτες ενδείξεις που είχε. Αξίζουν συγχαρητήρια  στην καλή δουλειά που γίνεται και σε αυτό το κομμάτι στην ΕΠΣΝΑ που σε όλα τα παιχνίδια υπάρχει νοσηλευτής ή νοσηλεύτρια.

Υ.Γ. Απο  εδώ και στο εξής το Nafpaktia news.gr θα αναγράφει σε όλα τα ρεπορτάζ τα ονόματα των αφανών ηρώων του τοπικού ποδοσφαίρου καλώ επίσης και όσους ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο. 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...