Μπριζίτ Μακρόν: Θέλω να είμαι χρήσιμη με τον καλύτερο τρόπο (Εικόνες & Βίντεο)

Μπριζίτ Μακρόν: Θέλω να είμαι χρήσιμη με τον καλύτερο τρόπο (Εικόνες & Βίντεο)

Μπριζίτ Μακρόν: Θέλω να είμαι χρήσιμη με τον καλύτερο τρόπο (Εικόνες & Βίντεο)

Μακρόν Μπριζίτ

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Γαλλικού προεδρικού ζεύγους στη Νέα Υόρκη, στα πλαίσια της συνάντησης ηγετών από όλο τον κόσμο, η Μπριζίτ Μακρόν έτυχε να μιλήσει σε Γάλλους δημοσιογράφους και δήλωσε, «Θέλω να είμαι χρήσιμη και θέλω να το δω αυτό να γίνεται κατά τον καλύτερο τρόπο».

 Η ίδια δηλώνει ότι επιθυμεί να ασχοληθεί με θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και τον πολιτισμό, λογικό εφόσον είναι και πρώην καθηγήτρια Λατινικών και Γαλλικών, αλλά και με θέματα ατόμων με ειδικές ανάγκες. Για όλους αυτούς τους λόγους συνεργάζεται πολύ στενά με την υφυπουργό Ισότητας της Γαλλίας, Μαρλέν Σιαπά. Η Σιαπά έχει δηλώσει για την πρώτη κυρία, σε συνέντευξή της σε γαλλικό περιοδικό ότι, «Αυτό που κάνει είναι πρωταρχικής σημασίας. Είναι πραγματικά αφοσιωμένη, μας κάνει προτάσεις και αφουγκράζεται πολύ καλά τα μηνύματα της σημερινής εποχής».

 Μάλιστα, ο Τύπος έχει αποκαλύψει ότι η Μπριζίτ Μακρόν δέχεται καθημερινά 150 επιστολές, από τη Γαλλία αλλά και από το εξωτερικό. Ο αριθμός είναι ο πενταπλάσιος σε σχέση με τις επιστολές που λάμβανε η Κάρλα Μπρούνι, σύζυγος του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.

Μπ

Μπριζίτ

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/302625-Mprizit-Makron-THelo-na-eimai-chresime-me-ton-kalytero-tropo-Eikones-Binteo ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...