Μυστικό γάμο στην Καραϊβική σχεδιάζει ο «άτακτος» πρίγκιπας με την αγαπημένη του

Μυστικό γάμο στην Καραϊβική σχεδιάζει ο «άτακτος» πρίγκιπας με την αγαπημένη του

«Κόντρα» στο πρωτόκολλο…

Την απόφαση να πάνε κόντρα στο βασιλικό πρωτόκολο έλαβαν ο πρίγκιπας Χάρι και η αγαπημένη του, Μέγκαν Μαρκλ! Οι οποίοι σχεδιάζουν να παντρευτούν με μια απλή και… μυστική τελετή.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το περιοδικό Life & Style, επικαλούμενο πηγές κοντά στο ζευγάρι, η Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits ετοιμάζει ήδη τον γάμο της με απόλυτη μυστικότητα. Το περιοδικό αναφέρει ότι η πρόταση γάμου από τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ στην «πριγκίπισσα της καρδιάς του» έχει ήδη γίνει από τον Αύγουστο, όταν το ζευγάρι βρέθηκε για σαφάρι στη Μποτσουάνα.

Το λαμπερό ζευγάρι έχει επιλέξει να τελέσει τον γάμο του στην εξωτική Καραϊβική με παρόντες μέλη των δύο οικογενειών και με τους πιο κοντινούς του φίλους ενώ παράνυμφος θα είναι η σαγηνευτική Ινδή ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα, πρωταγωνίστρια του σήριαλ κατασκοπείας «Quantico».

Μέχρι σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κρατούσαν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, αυτό άλλαξε όταν η μελαχρινή ηθοποιός μίλησε πρόσφατα ανοιχτά για τον σύντροφό της στο περιοδικό Vanity Fair. Η Μέγκαν έχει ήδη συναντήσει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον, τον πρίγκιπα Κάρολο και την Δούκισσα της Κορνουάλης ενώ σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Us Weekly, η ηθοποιός γνώρισε και την βασίλισσα Ελισάβετ στις 3 Σεπτεμβρίου στη Σκωτία.

Πάντως, το ζευγάρι αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στους Αγώνες Invictus Games, που θα διεξαχθούν στο Τορόντο στις 23 Σεπτεμβρίου. 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/301661-Mystiko-gamo-sten-Karaibike-schediazei-o-ataktos-prigkipas-me-ten-agapemene-toy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...