ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Τίτλοι τέλους για το ξύλινο σκαρί του ναυτικού ομίλου στο Γρίμποβο-Άντεξε στη γραφειοκρατία,όχι στο χρόνο

Ένα μεγάλο ξύλινο σκαρί που βρισκόταν πολλά χρόνια “τακαρισμένο” στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού ομίλου Ναυπάκτου και ανήκε σε ιδιώτη,παραδόθηκε στη φθορά του χρόνου.

Ένα σάπιο σκαρί που μαρτυρούσε την εγκατάλειψή του,παρόλες τις οχλήσεις,τις επιστολές,αλλά και τα σχετικά πρόστιμα του λιμενικού ταμείου προς τον ιδιώτη προκειμένου να το απομακρύνει,φαίνεται ότι αποφάσισε ο χρόνος τελικά για τη μοίρα του.

Ένα σκαρί σάπιο,μη αντέχοντας πλέον τους ανέμους,έγειρε με τα μεγάλα ξύλινα κατάρτια του να πέφτουν επάνω στους ευκάλυπτους που χω΄ριζουν το αλσύλλιο με τον χώρο των παζαριών,καθιστώντας το μια μεγάλη παγίδα για τους πολίτες.

Στο σημείο κατεύθασε κλιμάκιο του λιμενικού,ενώ στις 17.05 ειδοποιήθηκε η Π.Υ.Ναυπάκτου η οποία με ένα όχημα και παρουσία του δ/κτή κ. Μπέκου και ανδρών της υπηρεσίας κατεύθασαν στο σημείο οι οποίοι με χρήση θερμικής κάμερας απέκλειδαν το ενδεχόμενο ύπαρξης ανθρώπου στο εσωτερικό του καραβιού.

Κρίθηκε η επικινδυνότητά του η οποία θα διαβιβαστεί αρμοδίως προς κάθε κατεύθυνση,ενώ μη τη χρήση μηχανήματος έργου αποκολλήθηκαν τα κατάρτια και απομακρύνθηκαν από τους ευκάλυπτους

Δηλώσεις για το συμβάν,από τον δ/κτή της Π.Υ.Ναυπάκτου κ.Κ.Μπέκο και τον πρόεδρο του δημοτικού λιμενικού ταμείου κ.Αντ.Φράγκο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...