ΝΔ : Να αφήσουν τα παραμύθια για τα δημόσια έργα

nd58249Επίθεση εναντίον του Χρήστου Σπίρτζη αλλά και της «Αυγής» εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας τον υπουργό και την εφημερίδα ότι παραποιούν την αλήθεια σχετικά με τα δημόσια έργα.

«Καλούμε τον κ. Σπίρτζη – και φυσικά την «Αυγή» – να αφήσουν τα παραμύθια, καθώς ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά πλέον ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν εξοικονομεί χρήματα, αλλά επιβαρύνει τους πολίτες κάθε μέρα που παραμένει στην εξουσία ακόμη περισσότερο», αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ, σχολιάζοντας δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας στο οποίο γίνεται λόγος για εξοικονόμηση 765.000.000 ευρώ για το Δημόσιο από τους οδικούς άξονες.

«Μόλις μια μέρα μετά την παραδοχή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ότι λόγω κακής διαπραγμάτευσης με την τρόικα κόπηκε το ΕΚΑΣ, έρχεται ο γνωστός – και από το ΠΑΣΟΚ – κ. Σπίρτζης να μας πει για τη δική του διαπραγμάτευση με τους «εργολάβους» – κάποιος δε από αυτούς τυγχάνει πατέρας κουμπάρου του», αναφέρει ακόμη η ΝΔ.

«Με δημοσίευμά της η «Αυγή» αναφέρει ότι ο υπουργός «απέδειξε» πως η κυβέρνηση εξοικονόμησε 765.000.000 ευρώ από τη διαπραγμάτευση, που έκανε για τους τέσσερις μεγάλους οδικούς άξονες. Για άλλη μια φορά, ο κ. Σπίρτζης και η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ στη μετοχική σύνθεση της οποίας συμμετέχει και offshore εταιρία, παρουσιάζουν παραποιημένη την αλήθεια. Και αυτό γιατί η κατάτμηση μόνο του έργου Πατρών – Πύργου σε πολλούς αναδόχους – μέχρι στιγμής και τα τρία κομμάτια τα έχει πάρει ο πατέρας του κουμπάρου του κ. Σπίρτζη – και με εκπτώσεις πάνω από 50%, αναμένεται να οδηγήσει σε αύξηση του κόστους και σε παράταση ολοκλήρωσης του οδικού άξονα», τονίζει ακόμη η ανακοίνωση.

 

The post ΝΔ : Να αφήσουν τα παραμύθια για τα δημόσια έργα appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...