ΝΔ για Καμμένο: Θα μείνει στην ιστορία ως η επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού

ΝΔ για Καμμένο: Θα μείνει στην ιστορία ως η επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού

Επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας πως η συμφωνία με την ΠΓΔΜ θα πρέπει να επικυρωθεί από 180 βουλευτές εφόσον έρθει στη Βουλή.

«Δεν υπάρχουν πια λέξεις για να περιγράψει κανείς τον κ. Καμμένο. Η δήλωσή του ότι η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να επικυρωθεί από 180 βουλευτές, αλλά ότι εκείνος θα την καταψηφίσει, θα μείνει στην ιστορία ως η επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς.

Η Νέα Δημοκρατία υπογραμμίζει ότι δεν θα επικυρώσει τη συμφωνία «όποια πλειοψηφία κι αν επιλέξουν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος».

«Μαζί την υπέγραψαν και φέρουν ακέραιη την ευθύνη για τα τετελεσμένα που ήδη δημιουργεί σε βάρος της Ελλάδας», συμπληρώνει η Ν.Δ.

Καταλήγοντας, τονίζει πως «κατά τα λοιπά, είναι αναγκαίο για τον τόπο αυτή η κυβερνητική φαρσοκωμωδία που παρακολουθούμε να λήξει το συντομότερο δυνατό».

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/335173-ND-gia-Kammeno-THa-meinei-sten-istoria-os-e-epitome-toy-politikoy-aytoexeytelismoy ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...