Νέα άδεια ζητά ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Νέα άδεια ζητά ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Νέα αίτηση χορήγησης ολιγοήμερης άδειας κατέθεσε ο Δημήτρης Κουφοντίνας της «17 Ν» από το Συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού ακριβώς 2 μήνες μετά την πρώτη άδεια που έλαβε και η οποία είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Το νέο αίτημα του πολυισοβίτη Κουφοντίνα θα κριθεί από το Συμβούλιο των φυλακών, ενώπιον του οποίου δεν αποκλείεται να κληθεί ξανά σε ακρόαση ο ίδιος, όπως τον περασμένο Νοέμβριο που έλαβε την πρώτη του άδεια.

Τότε, ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια «Λουκάς» της 17Ν, είχε επικαλεστεί την επιθυμία του να επανασυνδεθεί με την οικογένεια του και να ξαναστήσει τη μελισσουργική μονάδα του.

Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, το Συμβούλιο του επέτρεψε να αναπνεύσει…. αέρα ελευθερίας στις 9 Νοεμβρίου για 48 ώρες, με τους περιοριστικούς όρους της υποχρεωτικής εμφάνισης 2 φορές την ημέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διέμενε. Πάντως και αυτή τη φορά το αίτημα του θα κριθεί με την ίδια διαδικασία που κρίθηκε το προηγούμενο, καθώς οι όποιες αλλαγές στο καθεστώς χορήγησης αδειών σε κρατούμενους (νέος σωφρονιστικός κώδικας) βρίσκονται ακόμα σε στάδιο επεξεργασίας.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/317110-Nea-adeia-zeta-o-Demetres-Koyphontinas ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...