Νέα ανακοίνωση από Ομηρο

Ο Α.Σ. ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ θέλει σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης που αφορούσε την διαιτησία του αγώνα ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ να ενημερώσει ότι με έγγραφό του ζητά την απαλλαγή του ποδοσφαιριστή που κακώς αποβλήθηκε επειδή ο διαιτητής κ. Παναγιωτόπουλος έκανε κακή ερμηνεία και εφαρμογή των κανονισμών. Σας επισυνάπτουμε την επιστολή που θα σταλεί αύριο στην πειθαρχική επιτροπή

Θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό ότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ και ενώ παιζόταν οι καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο διαιτητής κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας ΚΑΡΑΤΖΑΝΙΔΗ ΣΠΥΡΟ , με αρ. δελτίου 1206469 , διότι όπως αναφέρει αυτολεξεί στο φύλλο αγώνα “Με αποκάλεσε μετά από από απόφασή μου  ,είσαι τραγικός” .

«Γνωρίζοντας την Ελληνική Γλώσσα και το τι σημαίνει η κάθε λέξη , δεν μπορούμε να καταλάβουμε από που προκύπτει η απόφαση του διαιτητή να αποβάλει τον ποδοσφαιριστή μας , αφού η συγκεκριμένη λέξη-φράση δεν είναι και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση ύβρη όπως προκύπτει και από το συνημμένο έγγραφο που σας αποστέλλουμε και το οποίο είναι αντίγραφο από το λεξικό ,   και εξηγεί τη σημασία της λέξης τραγικός. Ακόμα πουθενά στις παρατηρήσεις του διαιτητή στο φύλλο αγώνα , δεν αναφέρετε  τυχόν προηγούμενη σύσταση ή έστω και παρατήρηση (κίτρινη κάρτα) προς τον ως άνω ποδοσφαιριστή που να δικαιολογεί έστω ακόμα και την αγανάκτηση του διαιτητή προς το πρόσωπο του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Επίσης ο διαιτητής κ.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ δεν αναφέρει στις παρατηρήσεις του στο φύλλο αγώνα ότι ο ποδοσφαιριστής με τη φράση αυτή προσπάθησε να τον ειρωνευτεί , να τον προσβάλει ή να τον χλευάσει  προκειμένου να αιτιολογήσει την αποβολή.

 

         Για τους πιο πάνω λογούς ζητάμε την απαλλαγή του ποδοσφαιριστή μας ΚΑΡΑΤΖΑΝΙΔΗ ΣΠΥΡΟΥ , με αρ. δελτίου 1206469  λόγω εσφαλμένης ερμηνείας και κακής εφαρμογής των κανονισμών από τον διαιτητή κ.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ .»



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...