Νέα αποκάλυψη για τον 19χρονο δράστη της επίθεσης σε εκκλησία στη Γαλλία

Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ                                                                                         

Νέα αποκάλυψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας για το μακελειό σε εκκλησία στη Νορμανδία της Γαλλίας.

Ο 19χρονος Αντέλ Κερμίς, ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης στην εκκλησία Σεντ-Ετιέν-ντι-Ρουβρέ, κατά τη διάρκεια της οποίας σφαγιάστηκε ένας ηλικιωμένος ιερέας μιλούσε διαρκώς για το σχέδιο του.

«Δεν ήταν έκπληξη για εμένα αυτό που έγινε. Ο Αντέλ Κερμίς μιλούσε διαρκώς για αυτό και είχε παραδεχτεί ότι σχεδίαζε να επιτεθεί σε εκκλησία, δυστυχώς δεν τον πίστεψα», δήλωσε ένα άτομο από το φιλικό του περιβάλλον στο RTL.

Η εισαγγελία επιβεβαίωσε ότι τον Μάρτιο του 2015 ο Κερμίς είχε προφυλακιστεί με κατηγορίες για σχέσεις με μια τρομοκρατική οργάνωση.

Ο Αντέλ Κερμίς είχε απελευθερωθεί υπό όρους και είχε υποχρεωθεί να φοράει ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Συγκλονιστική η μαρτυρία της μοναχής που ξέφυγε από τους τζιχαντιστές

Στο μεταξύ, κόβει την ανάσα η συγκλονιστική μαρτυρία μοναχής που κατάφερε να ξεφύγει την τελευταία στιγμή από τους δύο τζιχαντιστές που εισέβαλαν χθες σε ναό στη Γάλλια αποκεφαλίζοντας τον ιερέα.

«Όταν είδα το μαχαίρι σκέφτηκα ότι κάτι κακό θα συμβεί», αναφέρει αρχικά η μοναχή και συμπληρώνει «ήταν άνανδρο που τα έβαλαν με τον Ζακ».

Τι αναφέρουν συμμαθητές του 19χρονου τζιχαντιστή

«Προσπαθούσε να μας στρατολογήσει στο Ισλαμικό Κράτος», λένε συμμαθητές και γείτονες του 19χρονου τζιχαντιστή, ο οποίος σκόρπισε τον τρόμο στη Νορμανδία.

Ο λόγος για τον Αντέλ Κερμίς, που αναγνωρίστηκε ως ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης στην εκκλησία Σεντ-Ετιέν-ντι-Ρουβρέ, κατά τη διάρκεια της οποίας σφαγιάστηκε ένας ηλικιωμένος ιερέας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...